Universitatea Craiova vs Chindia Targoviste Ρουμανία Divizia A

Universitatea Craiova

Προβάδισμα πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου περιμένει η ΑΕΚ, απέκτησε την Πέμπτη η Ουνιβερσιτατέα που απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Γκιόρ από τη Χόνβεντ. Οι αποψινοί γηπεδούχοι απειλήθηκαν μόνο στο πρώτο 45λεπτο από την αντίπαλο τους, ενώ στην επανάληψη είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 58′ και στο 90+3′ για να σκοράρουν, όμως χωρίς να τα καταφέρουν. Όσο για το πρωτάθλημα, έχουν κάνει το «δύο στα δύο» επικρατώντας με 2-0 στο Βουκουρέστι της Ντιναμό στο ματς που σημαδεύτηκε από την κατάρρευση εντός αγωνιστικού χώρου του κόουτς των οικοδεσποτών, Εουγκέν Νεαγκόε. Η Ουν. Κραϊόβα προηγήθηκε στο 36′ με τον Μπάρμπουτς για να έρθει στο 66′ ο Ρομάν να κάνει το 2-0. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο Φερέιρα (A, 25/0 πέρσι), με τον Γκάρδος (Α, 18/1 πέρσι), ενώ δύσκολα θα παίξουν οι Ιονίτσα (Μ, 23/2 πέρσι με Κλουζ), Μιχαΐλα (Μ, 29/1 πέρσι), Μπάικου (Ε, 9/0 πέρσι) και Κόλγιτς (Ε, 19/13 πέρσι).

Chindia Targoviste

Άξιζε καλύτερης τύχης στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κυπελλούχο, Βιτορούλ έχοντας αρκετές καλές στιγμές μέχρι το 50′ με τον Νεγκ στο 9′ να σημαδεύει το δοκάρι. Το μεγαλύτερο της παράσημο ήταν ότι μετά το ματς ο κόουτς των νικητών, Γκεόργκι Χάτζι της απέδωσε τα εύσημα για την απόδοσή της και παραδέχθηκε πως «πήραμε ένα τρίποντο επειδή ήμασταν τυχεροί και όχι ικανοί». Μέσα στην εβδομάδα υπήρξε σύγχυση στην ομάδα σχετικά με τον προπονητή, Βιορέλ Μολντοβάν, τον οποίο πλησίασε η Ντινάμο με την Κίντια να ξεκαθαρίζει πως κατ’ αρχήν υπάρχει buy out στο συμβόλαιο του ύψος 100.000 ευρώ και κατά δεύτερον ότι η συνεργασία των δύο πλευρών έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, είναι άγνωστο αν θα αγωνιστούν στο ματς οι Μπικ (Μ, 2/1) και Μπουρλάκου (Ε, 1/0) που είναι δανεικοί από την Ουν,. Κραϊόβα και δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν υπάρχει ειδικός όρος να μην αγωνιστούν στα ματς των δύο ομάδων.

Εκτίμηση

Δεν θα ρισκάρω ποντάρισμα στον «άσσο» της Κραϊόβα σε αυτές τις αποδόσεις από τη στιγμή που προέρχεται και έχει ματς μεσοβδόμαδα. Αντίθετα ένα παιχνίδι με γκολ το «σηκώνει» η περίσταση στο ασιατικό over 2,25, με δεδομένο πως η γηπεδούχος έχει «θέματα» στην άμυνα και η φιλοξενούμενη ξέρει να χτυπά στην κόντρα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!