Ρεάλ: Προσκάλεσε τους εργάτες που δουλεύουν στο Μπερναμπέου για να δουν από κοντά το παιχνίδι με τη Θέλτα

Σε μια γενναία χειρονομία προχώρησαν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσκάλεσε στο Μπερναμπέου τους εργάτες που δουλεύουν για την ανακαίνιση του γηπέδου να δουν από κοντά την προσεχή αναμέτρηση με τη Θέλτα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Θέλτα (12/09, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τη “βασίλισσα”, η οποία επιστρέφει στο Μπερναμπέου για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020.

Οι μερένγκες προχωρούν σε μια ανακαίνιση του γηπέδου, ωστόσο θα επιστρέψουν στο γήπεδο από τώρα, καθώς το επιτρέπουν οι συνθήκες έστω και με την παρουσία 30 χιλιάδων θεατών.

Οι ελαιοχρωματιστές, οι χτίστες, το προσωπικό καθαριότητας αλλά και τα υπόλοιπα είδη εργατών έλαβαν πρόσκληση από τη διοίκηση των “μερένγκες” να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Θέλτα την Κυριακή.

Μάλιστα ένας εκ των εργατών σε δηλώσεις στο τηλεοπτικό μέσο “Gol” ανέφερε τα εξής: “Δουλεύουμε σκληρά και σε ένα «ιερό», όπως το Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι πολύ καλά”.

“Θα πάμε να δούμε το παιχνίδι επειδή μας προσκάλεσαν. Μια όμορφη χειρονομία. Κάτι που ο Θερέθο δεν το έκανε όταν ήμασταν στο Wanda Metropolitano, ο οποίος δεν έδειξε μια ευγενική χειρονομία ή κάτι“.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι άλλοι εργάτες που εργάζονται για την ανακαίνιση του γηπέδου, φώναζαν ρυθμικά το όνομα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!