Viktoria Plzen vs MFK OKD Karvina Τσεχία 1. Liga

Viktoria Plzen
Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει στο πρωτάθλημα η Πλζεν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς και έκανε το 2Χ2. Με τη νίκη αυτή μοιράζεται τη κορυφή με τις Σλάβια Πράγας και Οπάβα. Στα του αγώνα, στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά στάθηκε τυχερή. Στην επανάληψη, σοβαρεύτηκε, ανέβασε την απόδοσή της και μέχρι το 71’ σκόραρε δις με τους Πέρνιτσα και Κόπιτς. Στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε, δέχθηκε τη μείωση, αλλά κατάφερε να κρατήσει το διπλό. Σήμερα υποδέχεται την Καρβινά και θα προσπαθήσει να τελειώσει νωρίς το ματς, για να κρατήσει δυνάμεις, ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης στο Φάληρο. Εκτός είναι οι Εκπάι (Μ, 17/0), Χοράβα (Μ, 38/4), Χούμπνικ (Α, 35/0), Ρέζνικ (Α, 2/0) και Τσισόφσκι (Α.).
MFK OKD Karvina
Η Καρβινά μετά την ήττα στην πρεμιέρα, ήθελε τη νίκη κόντρα στην Οστράβα, αλλά έφυγε ξανά με άδεια χέρια. Η ομάδα του Στράκα έχασε 2-1 και έμεινε στην τελευταία θέση και χωρίς βαθμό. Όσον αφορά στο ματς, ξεκίνησε πολύ άσχημα και το πλήρωσε, μένοντας πίσω μόλις στο 9’. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στα μέσα του δεύτερου 45λεπτου δέχθηκε και το δεύτερο και το έργο της δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ. Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να μειώσει, αλλά δεν πρόλαβε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Πλζεν, είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Τιμωρημένος είναι ο Λινγκρ (Μ, 2/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Εκτός είναι οι Μόραβεκ (Μ, 30/1) και Ντρέσκα (Α, 6/0).
Εκτίμηση
Η Πλζεν είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, αλλά αποτελεί ερωτηματικό στο πως θα εμφανιστεί. Την Τρίτη το βράδυ παίζει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το μυαλό θα είναι σαφώς εκεί. Θα θελήσει να «καθαρίσει» το ματς νωρίς, οπότε έχει αξία ο άσος από το ημίχρονο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!