FK Zlin vs Slovan Liberec Τσεχία 1. Liga

FK Zlin
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική η Ζλιν δεν τα κατάφερε και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Η ομάδα του Τσζάπλαρ πήγε να παίξει στην έδρα της Όλομουτς και έχασε με 1-0, γνωρίζοντας τη 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνα, το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο και έληξε δίχως τέρματα. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε η εικόνα και στο 61’ πλήρωσε μια αμυντική αδράνεια, μένοντας πίσω στο σκορ. Μέχρι το τέλος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς. Το ματς είναι κομβικό, αν και νωρίς στο πρωτάθλημα και θέλει τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν. Νοκ άουτ είναι οι Βραστίλ (Α, 20/0, πέρυσι) και Ζέλεζνικ (Ε, 22/4).
Slovan Liberec
Η Σλόβαν Λίμπερετς μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη στην έδρα της Οστράβα, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα κατάφερε. Υποδέχθηκε την Πλζεν και ηττήθηκε με 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί αρκετά, αλλά πλήρωσε τα κακά τελειώματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη, πιέστηκε αρκετά, δέχθηκε πολύ γρήγορα δύο γκολ και έτσι το έργο της δυσκόλεψε. Στο 80’ μείωσε, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την ανατροπή. Τώρα πάει στην έδρα της Ζλιν και θέλει να κάνει ότι έκανε και πέρυσι και να περάσει με νίκη. Εκτός είναι οι Φουκάλα (Α, 8/0) και Μαλίνσκι (Μ, 26/2)
Εκτίμηση
Η Ζλιν αδικείται με τη βαθμολογική της θέση και τις δύο σερί ήττες και σήμερα θέλει πάση θυσία βαθμούς για να ανασάνει. Από την άλλη, η Σλόβαν Λίμπερετς είχε δύσκολο ματς κόντρα στη Πλζεν και δεν είχε κακή απόδοση, παρά το αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Περιμένουμε κλειστό ματς, οπότε πρώτη επιλογή το under 2.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!