Pribram vs Bohemians 1905 Τσεχία 1. Liga

Pribram
Η Πρίμπραμ δεν τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα και γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν. Η ομάδα του Νάντβορνικ πήγε να παίξει στην έδρα της Οπάβα και έχασε δύσκολα με 1-0. Στο πρώτο 45λεπτο μπήκε πολύ δυνατά και θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί, αλλά ήταν αρκετά άστοχη. Στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, πιέστηκε και λίγο πριν το τέλος δέχθηκε το καταδικαστικό γκολ. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται τη γειτονική Μποέμιανς 1905. Θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πάρει ψυχολογία και για να μην μείνει πίσω από νωρίς. Νοκ άουτ είναι οι Αντβί (Α, 34/1, πέρυσι), Κίνγκουε (Μ, 15/1), Κβετ (Μ, 34/3) και Νόβι (Α, 35/0).
Bohemians 1905
Η Μποέμιανς 1905 ξεπέρασε με ευκολία την ήττα στην πρεμιέρα από τη Γιάμπλονετς και την προηγούμενη εβδομάδα χαμογέλασε. Η ομάδα του Χάσεκ ήταν εντυπωσιακή και κέρδισε 3-0 εντός την Μλάντα Μπόλεσλαβ. Με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Στα του αγώνα, μπήκε εξαιρετικά και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Βάτσεκ. Το γρήγορο προβάδισμα της έδωσε φτερά και μέχρι την ανάπαυλα πέτυχε άλλα δύο. Στην επανάληψη, έριξε τους ρυθμούς και κράτησε με άνεση το τρίποντο. Τώρα πάει στη γειτονική έδρα της Πρίμπραμ και θέλει να κάνει ανάλογη εμφάνιση, όπως με τη Μλάντα και να φύγει με το διπλό. Εκτός είναι οι Ντοστάλ (Α, 39/2, πέρυσι), Κριχ (Α, 30/2) και Λε Γκιάνγκ (Τ.).
Εκτίμηση
Γειτονικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από καλές εμφανίσεις, αλλά με διαφορετικά αποτελέσματα. Η Πρίμπραμ θέλει τη πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της και η Μποέμιανς 1905 να συνεχίσει τις επιτυχίες. Αμφίρροπη «μάχη». Πάμε στο g/g, αφού και οι δύο είναι ικανές να σκοράρουν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!