Αμφότερες με την ίδια τακτική

*Στο «Μοντιλίβι» η Χιρόνα υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Λα Λίγκα 2.

2162: Girona FC – Sporting Gijon 22:00 («Estadio Municipal de Montilivi»)

Χιρόνα: Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Χιρόνα και αυτό φάνηκε για άλλη μία αγωνιστική. Έπειτα από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της με τη Λας Πάλμας, ηττήθηκε με 2-1 από τη Πονφεραντίνα εκτός. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (3′), για να καταφέρει να ισοφαρίσει στο 83′, ενώ δεν άντεξε και τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε το δεύτερο γκολ που της επέφερε την πρώτη ήττα στη σεζόν.

Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησε για την Έλτσε ο Γκουμπάου (μέσος), ενώ ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ ο Λοθάνο (μέσος). Επίσης, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα ο Μορένο (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Χουάν Κάρλος, Αρνάου, Μπερνάρντο, Χουάνπε, Ιθκιέρδο, Τεράτς, Γκαρθία, Μαρτίνεθ, Σάμου Σάιθ, Μπαένα, Στουάνι.

Σπόρτινγκ Χιχόν: Από την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Μιράντες προέρχεται η Χιχόν σε ματς που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο του διάστημα. Προηγήθηκε στο 34′ με τον Μπαμπίν, ενώ στο 71′ ο Ντίαθ διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, με την Χιχόν να το διατηρεί μέχρι τέλους, χωρίς να νιώσει τον παραμικρό κίνδυνο για ισοφάριση. Έτσι έφτασε τους 7 βαθμούς στη φετινή σεζόν και ανέβηκε στην πρώτη τριάδα, έχοντας την ίδια συνέπεια στο ξεκίνημα όπως και την προηγούμενη σεζόν.

Αγωνιστικά νέα: Μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στη Χιχόν ο πλέον 37χρονος τερματοφύλακας Κουέγιαρ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μέριδα. Ανέτοιμοι οι Πελάγιο (αμυντικός) και Μπερτό Γκονθάλεθ (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα: Μαρίνιο, Ρόσας, Μπαμπίν, Μαρκ Βαλιέντε, Κράβετς, Γκραγκέρα, Πέδρο Ντίαθ, Αϊτόρ Γκαρθία, Βιγιάλμπα, Γκασπάρ Κάμπος, Τζούρτζεβιτς.

Προϊστορία: Στους πέντε αγώνες που έγιναν στην έδρα της με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν, η Χιρόνα παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και άλλες δύο ισοπαλίες.

17.05.21La Liga 2ΧιρόναΣπόρτινγκ Χιχόν1:0
18.08.19La Liga 2ΧιρόναΣπόρτινγκ Χιχόν1:1
15.02.15La Liga 2ΧιρόναΣπόρτινγκ Χιχόν0:0
20.10.13La Liga 2ΧιρόναΣπόρτινγκ Χιχόν2:1
29.09.12La Liga 2ΧιρόναΣπόρτινγκ Χιχόν3:1

**Από τέσσερα συνεχόμενα Under προέρχονταν πριν από τα τελευταία τους παιχνίδια που έληξαν οριακά στο Over (2-1). Με βάση των όσων έδειξαν μέχρι στιγμής οι δυο τους, σκέφτονται πρώτα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να επιτεθούν για το γκολ. Εφόσον καταφέρουν και πάρουν το προβάδισμα τότε προσπαθούν για να το διατηρήσουν. Από το 2015 και έπειτα, στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν καταγραφεί μέχρι δύο γκολ. Όμως λόγω του ότι το Under 2,5 γκολ αγώνα είναι καλά διαβασμένο και με χαμηλή απόδοση (1,39), θα επιλέξουμε το Χ ημιχρόνου ή Χ τελικού που βρίσκεται στο 1,58 και είναι σίγουρα μια πιο καλή επιλογή και για τους λόγους που εξηγήσαμε πιο πάνω έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

WEEKEND BONUS 10%: Επωφεληθείτε 10% μπόνους κάθε Σαββατοκύριακο!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!