TR Veracruz vs Pachuca CF Μεξικό Primera Division Apertura

ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Απόλυτα απογοητευτική η περασμένη σεζόν για τη Βερακρούζ. Τόσο στο Απερτούρα όσο και στο Κλαουσούρα, τερμάτισε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς μάλιστα να έχει σημειώσει νίκη στο Κλαουσούρα. Βέβαια, ενώ κανονικά υποβιβαζόταν στην Ασένσο ΜΧ, κατάφερε να πληρώσει το απαιτούμενο ποσό στην ομοσπονδία (6 εκατ. δολάρια), για να παρατείνει τη συμμετοχή της στη Λίγκα ΜΧ. Τώρα ξεκινάει από το μηδέν στη γενική βαθμολογία του υποβιβασμού, έχοντας ως μακροπρόθεσμο στόχο, την παραμονή της στην κατηγορία.
Με τον 71χρονο Ενρίκε Μέσα θα πορευτεί τη φετινή σεζόν. Ο Μεξικανός τεχνικός, τρέφει μεγάλα ερωτήματα για το αν θα μπορέσει να καταφέρει κάτι αξιόλογο με την Βερακρούζ, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο.
Συνηθίζει σε κάθε μεταγραφική περίοδο να αλλάζει ριζικά το ρόστερ της. Ετσι και φέτος, ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί. Παρελθόν αποτελούν οι πολύτιμοι Αντριαν Λούνα (φορ), Λουίς Νοριέγα (μέσος), Λουίς Καϊσέδο (στόπερ) και Τζέφερσον Μουρίγιο (μπακ). Επέστρεψε ο ποιοτικός φορ Ντάνιελ Βιγιάλβα από την Κερέταρο, με μορφή δανεισμού ήρθαν οι μέσοι Αμπραχαμ Γκονζάλες (Λόμπος) και Γκάμπριελ Πενιάλμπα (Λας Πάλμας), ενώ αποκτήθηκε ο αμυντικός Λέιτον Χιμένες (Λόμπος).

Αγωνιστικά Νέα

Δύσκολα θα αγωνιστούν οι νεοφερμένοι, Πενιάλμπα και Γκονζάλες, που δεν βρίσκονται ακόμη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί οι Βιγιάλβα και Χιμένες.

Bet Info

Δεν έχει πετύχει νίκη στα 10 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της, μετρώντας 8 σερί ήττες.

ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Κακή πρώτη εικόνα έβγαλε στην πρεμιέρα του Απερτούρα, όπου και φιλοξενήθηκε από τη Λεόν. Μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού χωρίς συγκέντρωση και δέχθηκε εύκολα δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα. Είχε αρκετές φάσεις να ισοφαρίσει ή να μειώσει, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε σε 2-1 στο 80ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Χάρα, όμως ο Ράμος σφράγισε λίγο πριν τη λήξη το τελικό 3-1 για τη Λεόν. Γενικά δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η ομάδα του Μαρτίν Παλέρμο, που έβγαλε πολλά αμυντικά προβλήματα ενώ ταυτόχρονα ήταν αναποτελεσματική στην επίθεση.
Ο Αργεντινός τεχνικός βέβαια, έμεινε ψύχραιμος μετά την ήττα της ομάδα του, υποστηρίζοντας πως, «Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, ψάχνοντας τον καλύτερο συνδυασμό του συνόλου, ώστε ο κάθε παίκτης να συνεισφέρει τα μέγιστα για την ομάδα. Εχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε».

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Γκαρσία που τραυματίστηκε στο ματς με τη Λεόν. Ετοιμοι αγωνιστικά φάνηκαν οι νεοφερμένοι μεσοεπιθετικοί, Ρομάριο Ιμπάρα και Τζόναθαν Κοπέτε, όπως και ο έμπειρος στόπερ Γκουστάβο Καμπράλ.

Bet Info

6 τα g/g στα 7 τελευταία επίσημα ματς της.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Ρέι – Αγκίρε, Μόρα, Καμπράλ, Μουρίγιο – Γκουζμάν, Ερνάντες – Κοπέτε, Καρντόνα, Ιμπάρα – Χάρα.

Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τέλος στις αποτυχημένες εμφανίσεις και θα ασκήσουν πίεση κόντρα σε μια ανώτερη ποιοτικά Πατσούκα, που θα κυνηγήσει αποκλειστικά τη νίκη μετά την κακή της πρεμιέρα. Αμφότερες θα παίξουν στα ίσα και δείχνει πολύ πιθανό να βρουν δίχτυα. Σε λογικές τιμές το να σκοράρουν και οι δύο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!