General Díaz vs Nacional Asunción Παραγουάη Division Profesional Clausura

General Díaz
Πήρε σημαντικό βαθμό (1-1) στην έδρα της Σαντανί και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της παραμονής. Έπειτα από ένα κακό ποιοτικά 90λεπτο, με λίγες φάσεις και έντονη σκοπιμότητα, η ομάδα του Κριστιάν Μαρτίνες προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Γκοντόι στο ημίωρο. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση μισή ώρα αργότερα και ενώ στα τελευταία λεπτά ο Ντολδάν έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένας βαθμός την χωρίζει από την Καπιατά (βάσει της τελευταίας τριετίας), την τελευταία από τις ομάδες που θα εξασφάλιζε την παραμονή της εάν το πρωτάθλημα τελείωνε απόψε. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα με τον τεχνικό Μαρτίνες να επιλέγει το ίδιο σχήμα (4-4-2 με Μπαρέιρο και Γκοντόι στην επίθεση και τον 32χρονο Ντολδάν να ξεκινάει από τον πάγκο).
Nacional Asunción
Εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ολίμπια στο ντέρμπι της πρωτεύουσας της περασμένης αγωνιστικής για την ομάδα της Νασιονάλ. Ήταν καλύτερη πάντως στο πρώτο ημίχρονο έχοντας δυο καλές στιγμές στο διάστημα 20′-25′ αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (οριακή φάση). Σχεδόν άμεσα η πρωταθλήτρια Ολίμπια βρήκε και δεύτερο με τον Φλέιτας να μειώνει στο 66′ με άπιαστο σουτ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε με την Ολίμπια να διευρύνει απλώς το προβάδισμα της στο 85ο λεπτό. Ο κόουτς Μπομπαντίγια χαρακτήρισε τους παίκτες του “πεινασμένους για τη νίκη στο επερχόμενο ματς“. Μεσοβδόμαδα παρουσιάστηκε ο 30χρονος μπακ Σάμουελ Κάσερες (8/1 με Καπιατά). Δεν υπολογίζεται για το αποψινό ο έμπειρος επιθετικός Ερνέστο Άλβαρες (1/0).
Εκτίμηση
Από το 2014 έχει να ηττηθεί η Νασιονάλ στην έδρα της Ντίας. Τα αποτελέσματα των δυο ομάδων στο Κλαουσούρα δεν είναι ενθαρρυντικά και ειδικά εκείνα των πρωτευουσιάνων καθώς μετράνε 0/2. Με όπλο την παράδοση αλλά και με το γεγονός πως είναι πιο “άνετη” βαθμολογικά, ενδέχεται να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Λούκε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!