Chamois Niortais vs Troyes AC Γαλλία Ligue 2

Chamois Niortais
Μία από τις ομάδες που υπάρχουν για να «συμπληρώνουν» την κατηγορία, ξεκινάει πάντα με στόχο το να μείνει σε αυτήν και φυσικά, κάτι τέτοιο ισχύει και φέτος. Η εξαιρετική της πορεία στον περσινό Α’ γύρο μπορεί ν’ αποτελέσει παράδειγμα και η τραγική στο Β’ «οδηγό» για να μην κάνει τα ίδια λάθη. Η πρόσληψη του Πασκάλ Πλανκ αποτελεί ρίσκο. Ναι μεν έχει θητεύσει δίπλα στον Κλοντ Πιέλ στην Πρέμιερ Αγγλίας, όμως από μόνος του, ως 1ος τεχνικός, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Τεράστια η απώλεια του Ντόνα Εντό (Ε, 32/13 πέρυσι), αλλά σημαντικές οι προσθήκες των Πασί (Α, Μονπελιέ), Κεμέν (Μ, Λυών), Μπράατ (Τ, Ναντ). «Διπρόσωπη» στα φιλικά, νίκησε τις Λαβάλ (Γ’, 2-1), Ορλεάν (2-1) και Λε Μαν (1-0), αλλά έχασε από τις Λοριάν (4-0), Σολέ (Γ’, 3-0) και Ναντ (Α’, 3-2). Στην έδρα της είναι μαχητική. Από την πρώτη αποστολή λείπουν οι Αλαγκμπέ (Τ, 38 συμμ. πέρυσι), Λαπίς (Α, 21/1), Κογιαλιπού (Μ, 19/3), Τζιγκλά (Ε, 31/1), Σισοκό (Ε, 17/3), Ενρίκε (Ε).
Troyes AC
Πέρυσι τερμάτισε 3η, πήγε στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο τεχνικός Ρουί Αλμέιδα «πλήρωσε το μάρμαρο». Στην θέση του έρχεται ο 43χρονος Λοράν Μπατλ, που θα πρέπει να πείσει ότι είναι ικανός να την οδηγήσει στη διάκριση. Αρχικώς πάντως, δέχεται αμφισβήτηση. Έχει πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, γι’ αυτό και προς το παρόν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική της κατάσταση. Στα φιλικά τα πήγε καλά μόνο με «μικρούς». Νίκησε τις Βιλεφράνς (Γ’, 2-0), Μπουργκ Περονάς (Γ’, 2-0), UNFP (ομάδα ανέργων παικτών, 3-1). Στη συνέχεια έφερε ισοπαλία με τη Νανσί (1-1) και στο φινάλε έχασε από τη βελγική Σαρλερουά (2-1). Στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Απόντες οι Κουγιατέ (Α, 12/1 πέρυσι) και Ραβελόσον (Μ, 28/4).
Εκτίμηση
Κάτι η παράδοση που θέλει τη Νιορ να μη χάνει από την Τρουά, κάτι τα’ αμυντικά προβλήματα που έβγαλε η φιλοξενούμενη, κάνουν το «διπλό» να μοιάζει δύσκολο. Επιλογή με ρίσκο, αλλά εξαιρετική απόδοση το Ακριβές Σκορ 1-1.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!