Banik Ostrava vs Teplice Τσεχία 1. Liga

Banik Ostrava
Η Μπάνικ Οστράβα ξεπέρασε άμεσα την ήττα στην πρεμιέρα και κατάφερε να χαμογελάσει την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Πάνικ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Καρβινά και ρέφαρε την απώλεια με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Στα του αγώνα, ξεκίνησε ιδανικά και αιφνιδίασε τον αντίπαλο, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9’ με τον Σμόλα. Στη συνέχεια δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, πίεζε την αντίπαλη άμυνα και στο 68’ διπλασίασε τα τέρματά της, παίρνοντας δυνατό προβάδισμα για το διπλό. Λίγο πριν το τέλος δέχθηκε τη μείωση, αλλά κράτησε το αποτέλεσμα. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και θέλει κόντρα στην Τέπλιτσε να επικρατήσει και να συνεχίσει με νίκες. Τιμωρημένος είναι ο Φίλο (Μ, 2/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο, ενώ νοκ άουτ ο Παζντέρα (Α, 30/2, πέρυσι). Αμφίβολος δίνεται ο Λάστουβκα (Τ, 35/0, πέρυσι).
Teplice
Η Τέπλιτσε είχε δύσκολο έργο την περασμένη Δευτέρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την πολύ κακή εμφάνιση που έκανε. Η ομάδα του Χέικαλ γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 εντός και παρέμεινε μόλις με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Όσον αφορά στον αγώνα, το τελικό σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα. Έκανε καταστροφικό πρώτο 45λεπτο και μέχρι την ανάπαυλα έχανε ήδη με τρία γκολ. Με την έναρξη της επανάληψης, έμεινε και με παίκτη λιγότερο και ουσιαστικά κλείδωσε την ήττα. Στη συνέχεια μείωσε προσωρινά, αλλά μέχρι το τέλος δέχθηκε άλλα δύο. Τώρα πάει να παίξει στην Οστράβα με την Μπάνικ και θέλει να αντιδράσει, μετά τη βαριά ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική. Τιμωρημένος είναι ο Μάρες (Ε, 2/1) που αποβλήθηκε με τη Σλάβια. Εκτός είναι ο Ρόγιο (Α, 15/0, πέρυσι με Μπαρακάλντο). Αμφίβολος είναι ο Ναζάροφ (Α, 1/0).
Εκτίμηση
Η Μπάνικ Οστράβα έχει δείξει καλύτερα δείγματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές και λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Τέπλιτσε προέρχεται από βαριά ήττα και θα ψάξει την αντίδραση. Αφήνουμε το σημείο και πάμε στο over 2.5, καθώς περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!