FC Voluntari vs Astra Giurgiu Ρουμανία Divizia A

FC Voluntari

Εχασε τα «αυγά και τα πασχάλια» στην έδρα της Μποτοσάνι παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο 12′ με πέναλτι του Λαϊντουνί. Ηττήθηκε με 4-1 δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 20′-27′, άγγιξε την ισοφάριση στο 45+1′, αλλά στην επανάληψη δεν υπήρχε, ήταν κακή με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο τέρματα στο 61′ και στο 90′. «Έχουμε προβλήματα, χρειαζόμαστε ενίσχυση, δεν έχουμε επιθετικούς», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο κόουτς, Μπέργκοντι, ο οποίος αναφέρθηκε στους νεοαποκτηθέντες της περασμένης εβδομάδας, Παπάζογλου (Ε, 14/4 πέρσι) και Μπενζάρ (E, 14/1 πέρσι) λέγοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και στα ρεπορτάζ ενόψει του ματς με την Άστρα, αμφότεροι δίνονται ως αμφίβολοι με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους. «Η ομάδα είναι εντελώς διαφορετική από πέρσι, πρέπει να έχουμε υπομονή και να δουλέψουμε σκληρά», είπε ακόμη ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκαντζέ (E, 29/6 πέρσι) που είναι τραυματίας.

Astra Giurgiu

Το κλίμα στην Άστρα είναι πολύ βαρύ τις τελευταίες ημέρες. Μετά την ήττα από την Πόλι Ιάσι (1-0) ο Νταν Αλέξα υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία, όμως πήρε πίσω, αφού τάχθηκαν στο πλευρό του οι παίκτες. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το ματς στο Ιάσιο: «Η ομάδα είναι πιο αδύναμη από πέρσι, μίλησα με τον πρόεδρο, Νικουλάε, δεν θέλω να τον ξεγελάσω και παραιτήθηκα, διότι με αυτό το υλικό δεν μπορούμε να είμαστε στα playoffs που ήταν ο στόχος που θέσαμε». Έτσι από τη στιγμή που ο Αλέξα έμεινε, ξεκίνησε η επιχείρηση ενίσχυσης της ομάδας. Απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή του πολύπειρου άσου της Χάποελ Χάιφα Γκάμπριελ Τάμας (Α, 29/2 πέρσι), ενώ θα ακολουθήσει και η απόκτηση του Ουμαρέ Τουνκαρά (E, 32/4 πέρσι) από τη Σατορού. Επίσης αποκτήθηκαν οι Στραλ (Μ, 16/0, Αράντ), Μπρούνο (Α, 22/1 Τοντέλα) και Ράντουτς (Μ, 15/0 πέρσι, Λεχ Πόζναν), ενώ αποχώρησε ο Ρομάριο Πιρές (M, 11/0) που πήγε στη Χέρμανσταντ.

Εκτίμηση
Αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με αυτό το ματς. Και το λέμε αυτό, διότι αμφότερες παρουσίασαν τέτοια προβλήματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε «καθαρή» εικόνα για κάτι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!