Δεύτερη νίκη και πρόκριση για Ρόμα

*Στο στάδιο «Ολίμπικο» η Ρόμα υποδέχεται τη Τραμπζονσπόρ στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
**Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά από 180 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.
***Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα μείνει εκτός από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
2063: AS Roma – Trabzonspor 20:00 («Stadio Olimpico»)

 

Ρόμα: Με το δεξί μπήκε στη φετινή σεζόν η Ρόμα, κερδίζοντας στη πρεμιέρα με 3-1 εντός τη Φιορεντίνα, ενώ είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τραμπζονσπόρ για το Κόνφερενς Λιγκ. Τώρα αυτό που μένει είναι να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες παραμένουν οι Σπινατσόλα (μπακ) και  Σμόλινγκ (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα: Ρούι Πατρίτσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Βίνια, Βερετού, Κριστάντε, Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν, Εϊμπραχαμ.

Τραμπζονσπόρ: Σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν η Τραμπζονσπόρ, με το πιο πρόσφατο της ματς να επικρατεί εντός έδρας της Σίβασπορ με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί το εκτός 1-5 επί της Μαλάτιασπορ. Έτσι λοιπόν μετράει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, όμως στο Κόνφερενς Λιγκ καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στην έδρα της πριν από μία εβδομάδα και να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδική απουσία από την αποστολή, αυτή του Τοκόζ (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Τσακίρ, Πέρες, Ιέ, Χιούγκο, Κοϊμπάσι, Εζντεμίρ, Χάμσικ, Ενγουακέμε, Μπακασέτας, Ζερβινιό, Τζανίνι.

Πρώτος αγώνας: Τραμπζονσπόρ – Ρόμα 1:2

****Ένα επίπεδο πιο πάνω από τη Τραμπζονσπόρ βρίσκεται η Ρόμα που μετά τη νίκη της μέσα στη Τουρκία μπορεί να πάρει ακόμη μία στην έδρα της, ολοκληρώνοντας έτσι την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. (1&2-5 στο 1,82, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

1ST DEPOSIT BONUS: 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!