Τότεναμ για ανατροπή

*Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ υποδέχεται τη Πάκος Φερέιρα στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
**Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά από 180 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.
***Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα μείνει εκτός από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
0400: Tottenham Hotspur – FC Pacos Ferreira 21:45 («Tottenham Hotspur Stadium»)

 

Τότεναμ: Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε στον πρώτο αγώνα που έγινε πριν από μία εβδομάδα στην Πορτογαλία με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0. Στο πρωτάθλημα πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά μετρώντας το απόλυτο με δύο νίκες και χωρίς να δεχθεί γκολ. Στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ με το ίδιο σκορ απέδρασε από το «Μολινό» της Γουλβς. Την Κυριακή (29/8) η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουότφορντ.

Αγωνιστικά νέα: Στον πρώτο αγώνα η Τότεναμ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και γνώρισε την ήττα με 1-0. Τώρα όμως στην έδρα της αναμένεται να παραταχθεί με βασικές μονάδες για την ανατροπή. Ανακάμπτει ο Ρομέρο (νεοφερμένος στόπερ), πιθανότατα επανέρχεται ο Κέιν (επιθετικός), ενώ ίσως προφυλαχθεί ο Σον (επιθετικός). Ανέτοιμος o Eντομπελέ (χαφ), ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας μαζί με τον Οριέ (μπακ). Εκτός μάχης τέθηκαν και οι Ρόντον, Κάρτερ-Βίκερς (αμυντικοί).

Πιθανή ενδεκάδα: Γιορίς, Ντόχερτι, Σάντσες, Ντάιερ (Ρομέρο), Ντέιβις, Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Λο Σέλσο, Λούκας, Μπεργκβάιν, Κέιν.

Πάκος Φερέιρα: Το πρώτο βήμα για την έκπληξη και την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ έκανε πριν από μία εβδομάδα η Πάκος Φερέιρα μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Τότεναμ. Τώρα πηγαίνει στην Αγγλία και έχει ως στόχο να αποφύγει την ήττα για να δηλώσει συμμετοχή στη κλήρωση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης.Στο πρωτάθλημα μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει πάρει μία νίκη, ενώ δέχθηκε δύο φορές την ήττα. Τελευταία, αυτή στο γήπεδό της με 3-1 από την Εστορίλ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζοάο Βιγκάριο (αριστερός μπακ), ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρακάς (βασικός στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα: Α. Φερέιρα, Φονσέκα, Ράμος, Μπαϊζίνιο, Αντούνιες, Εουστάσιο, Λουίς Κάρλος, Ε. Φερέιρα, Σίλβα, Σάντος, Ντενίλσον.

Πρώτος αγώνας: Πάκος Φερέιρα – Τότεναμ 1:0

****Σίγουρα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την πρόκριση της η Τότεναμ. Υπερέχει σε μεγάλο βαθμό των αντιπάλων της και είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. (1&3-6 στο 1,85, η μοναδική απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

EMPTY BET: Δημιουργήστε – Στοιχηματίστε – Κερδίστε!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!