Θα δείξουν τα δόντια τους…?

Καλησπέρα σε όλους,

Με την χθεσινή ημέρα δεν θα ασχοληθώ διότι σήμερα απο το πρωί είχε πολύ μελέτη.

Ο Ατρόμητος είναι πιο ποιοτική ομάδα και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή θα επιλέγαμε το διπλό. Τώρα όμως έχει δείξει ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του και αντιμετωπίζει μία πιο έτοιμη ομάδα. Το διπλό είναι ρίσκο, όμως μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σλοβακία. Η διπλή ευκαιρία Χ2 στο 1,68 και θα την επιλέξουμε.

Φαβορί ο Άρης λόγω έδρας, όμως τον θεωρώ κάπως χαμηλό τον άσο σε αυτή την απόδοση. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν σε κατάμεστο στάδιο με τον κόσμο της ομάδας να δίνει έξτρα ώθηση στους παίκτες, οπότε περιμένω πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις η ΑΕΚ είναι το φαβορί σήμερα, όμως η Λέφσκι δείχνει να έχει καλύτερο ρυθμό με τα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εξάλλου και στα δύο πρώτα τους παιχνίδια οι Κύπριοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.Σήμερα όμως θα πάρει την νίκη και με σύμμαχο….την πολύ ζέστη…

Εδώ, η Χάουγκεσουντ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αφού παίζει στην έδρα της και το πρωτάθλημα της Νορβηγίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από την άλλη, η Στουρμ Γκρατς έχει δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι και αυτό στο Κύπελλο με ερασιτεχνική ομάδα. Είναι, πάντως, φύσει επιθετική ομάδα και μπορεί, με την ποιότητα που διαθέτει, να βρει το εκτός έδρας γκολ για αυτό και το 1Χ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Αμπερντίν, μπορεί να φτάσει στη νίκη, η ζέστη όμως είναι μεγάλος σύμμαχος για τους γηπεδούχους, που έχουν και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.Εμείς θα πάμε με το φαβορί.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!