Ντέρμπι λεπτομερειών στο «Philips Stadion»

*Στο «Philips Stadion» η Αϊντχόβεν υποδέχεται τη Μπενφίκα σε παιχνίδι ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
**Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά από 180 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.
*** Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

1433: PSV Eindhoven – Benfica Lisbon 22:00 («Philips Stadion»)

Αϊντχόβεν: Μπορεί να κέρδισε της εντυπώσεις με την εμφάνιση της στη Λισσαβόνα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Βέβαια, αυτό είναι ένα αποτέλεσμα ανατρέψιμο, πόσο μάλλον όταν ο επαναληπτικός διεξάγεται στην έδρα της. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπει στον αγώνα συγκεντρωμένη και με υπομονή να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, η Αϊντχόβεν μετράει το 2/2, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Καμπούρ.

Αγωνιστικά νέα: Ο Μαντουέκε (εξτρέμ) ανέκαμψε εγκαίρως μετά τον μικροπρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Καμπούρ και υπολογίζεται κανονικά. Διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος ο Ντόαν (εξτρέμ). Μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες της.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντρόμελ, Μουένε, Ραμάλο, Μποσκαλί, Μαξ, Φαν Χίνκελ, Σανγκαρέ, Μαντουέκε, Γκέτσε, Γκακπό, Ζαχάβι.

Μπενφίκα: Παρόλο που δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ζιλ Βιθέντε, στο φινάλε είχε την ουσία και με δύο γκολ πήρε τη νίκη με 2-0. Στο θεσμό του πρωταθλήματος οι «αετοί» της Λισσαβόνας μετράνε το απόλυτο, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όμως για την ώρα θα πρέπει να το αφήσουν στην άκρη, αφού προέχει ο σημαντικός επαναληπτικός με την Αϊντχόβεν για ένα εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-1 που πήραν πριν από μία εβδομάδα στη Λισσαβόνα, σίγουρα έχουν αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο δεν θα πρέπει να επαναπαυθούν μ’ αυτό γιατί στο Αϊντχόβεν τους περιμένει ένα πάρα πολυ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να μοχθήσουν για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς τον επιθετικό Βάλντσμιντ είναι αναγκασμενη πλέον να συνεχίσει η Μπενφίκα, καθώς πουλήθηκε έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ στη Βόλφσμπουργκ. Επιστρέφει από τραυματισμό ο Βερτόνχεν (αμυντικός) ενώ δεν υπολογίζονται για ακόμη ένα οι Ντιόγκο Γκονσάλβες (δεξιός μπακ) και Σεφέροβιτς (επθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Βερτόνχεν, Οταμέντι, Βερίσιμο, Βάιγκλ, Μάριο, Ζιλμπέρτο, Γκριμάλδο, Πίτσι, Σίλβα, Γιάρεμτσουκ.

Πρώτος αγώνας: Μπενφίκα – Αϊντχόβεν 2:1

****Μεγάλο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο Αϊντχόβεν ανάμεσα σε δύο ομάδες που διανύουν περίοδο εκπληκτικής φόρμας. Η Μπενφίκα βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ η γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο τη νίκη. Πολύ πιθανό ο αποψινός αγώνας να έχει γκολ και να κριθεί στις λεπτομέρεις. (Over 2,5, στο 1,85, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet)

€20 REGISTRATION BONUS: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!