Ξεκίνημα με ντέρμπι στο Λονδίνο

*Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται στο «Tottenham Hotspur Stadium» στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

1856: Tottenham Hotspur FC – Manchester City FC 18:30 («Tottenham Hotspur Stadium»)

Τότεναμ: Στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε την περσινή σεζόν η Τότεναμ, μία θέση η οποία της έδωσε το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της προετοιμασία αήττητη, παίρνοντας νίκες σε βάρος των Κόλτσεστερ, Μίλτον Κινς Ντονς και Άρσεναλ, ενώ είχε αναδειχθεί και δύο φορές ισόπαλη με Λέιτον Όριεντ και Τσέλσι. Σίγουρα οι βλέψεις των «πετεινών» φέτος είναι για πιο ψηλά, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον αποτελεί το τι θα γίνει με την περίπτωση του Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας ότι θέλει να πάρει μεταγραφή. Σε δηλώσεις του πάντως ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντος ανέφερε ότι ο περσινός πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μάντσεστερ Σίτι: Με 86 βαθμούς στέφθηκε πρωταθλήτρια την περσινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Ως πρωταθλήτρια η Σίτι αντιμετώπισε πριν από λίγες ημέρες την κάτοχο του κυπέλλου Λέστερ για το Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε με 1-0, με το γκολ μάλιστα να σημειώνεται στο 89′ από το πέναλτι του Ιχεανάτσο. Πριν από τον αγώνα με τη Λέστερ, η Σίτι έδωσε τρία φιλικά προετοιμασίας, όπου μέτρησε ισάριθμες νίκες σε βάρος υποδεέστερων όμως αντιπάλων. Αρχή έκανε με νίκη επί της Πρέστον με 2-0, στη συνέχεια κέρδισε με 4-0 την Μπάρνσλεϊ, για να ολοκληρώσει τον νικηφόρο κύκλο των φιλικών με το 4-1 επί της Μπλάκπουλ.

Προϊστορία: Από πέντε νίκες μετράνε οι δύο ομάδες σε αναμετρήσεις που έγιναν στο Λονδίνο.

21.11.20Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι2:0
02.02.20Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι2:0
29.10.18Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι0:1
14.04.18Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι1:3
02.10.16Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι2:0
26.09.15Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι4:1
03.05.15Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι0:1
29.01.14Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι1:5
21.04.13Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι3:1
28.08.11Premier LeagueΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι1:5

**Ψηλότερες είναι οι βλέψεις που έχει η Τότεναμ τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα η είσοδος στη τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια καθοριστικό ρόλο στη πορεία της θα παίξει το τι εξέλιξη θα έχει η περίπτωση του Χάρι Κέιν, αφού ο Άγγλος στράικερ μαζί με τον Σον τα τελευταία χρόνια είναι οι δύο πολυτιμότεροι της παίκτες που την διατηρούν μέσα στις πρώτες θέσεις. Στην αντίπερα όχθη η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Κέιν και είναι έτοιμη να κάνει την πρόταση της στους «πετεινούς» για απόκτηση του. Στο καθαρά  αγωνιστικό κομμάτι οι «σίτιζενς» θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα και πάνε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τότεναμ, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί καθόλου εύκολη λεία γι’ αυτούς. Έτσι αναμένουμε ένα παιχνίδι με όριο στα 2-3 γκολ, μία επιλογή την οποία συναντάμε σε αποδόσεις διπλασιασμού, αποτελώντας την ψηλότερη της αγοράς, Meridianbet.

REFER A FRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!