Βρίσκουν γκολ στο «Estadio Municipal de El Alto»

*Όλγουεϊς Ρέντι και Δε Στρόνγκεστ αναμετρώνται στο «Estadio Municipal de El Alto» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βολιβίας.
0585: Always Ready – The Strongest 22:00 («Estadio Municipal de El Alto»)

Όλγουεϊς Ρέντι: Στην πέμπτη θέση με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες βρίσκεται η Όλγουεϊς Ρέντι, έχοντας καταφέρει να μαζέψει μέχρι στιγμής 24 βαθμούς. Στο πιο πρόσφατο της ματς (9/8) πήρε μεγάλο διπλό (0-2) στην έδρα της Μπολιβάρ και απόψε κόντρα στη πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας φιλοδοξεί να φτάσει σε άλλη μία νίκη, έτσι ώστε να μειώσει και την απόσταση από την κορυφή στους επτά αλλά παράλληλα να αποκτήσει και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δε Στρόνγκεστ: Με έντεκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα η Δε Στρόνγκεστ οδηγεί σταθερά την κούρσα στη Βολιβία με 34 βαθμούς. Έχει καταφέρει να φτάσει σε ασφαλή απόσταση από τους διώκτες της, κυρίως από τη δεύτερη Ιντεπεντιέντε Πετρολέρος, η οποία βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Με βάση ότι το σημερινό παιχνίδι είναι αναβληθέν, η Δε Στρόνγεστ θέλει τη νίκη για να ανοίξει περισσότερο την απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες. Πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα της ουραγού Σαν Χοσέ εκτός με 1-0 με το μοναδικό γκολ να σημειώνεται στο 16′. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε απωλέσει και πέναλτι στο 59′, αφού λίγα λεπτά προηγουμένως η αντίπαλος της έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Προϊστορία: Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την Όλγουεϊς Ρέντι, οι δύο ομάδες μετράνε από μία νίκη, ενώ ένα ακόμη παιχνίδι τους ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

01.02.20Bolivian Primera DivisionΌλγουεϊς ΡέντιΔε Στρόνγκεστ4:1
21.09.19Bolivian Primera DivisionΌλγουεϊς ΡέντιΔε Στρόνγκεστ2:2
16.03.19Bolivian Primera DivisionΌλγουεϊς ΡέντιΔε Στρόνγκεστ1:2

**Αμφότερες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Η μεν γηπεδούχος ομάδα θέλει τη νίκη για να βρεθεί κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ η δε φιλοξενούμενη για να ξεφύγει περισσότερο από τους διώκτες της. Με βάση το τι μας έχουν δείξει μέχρι τώρα θα προτιμήσουμε να πάμε σε μια γνώριμη επιλογή, του συνδιασμού αμφισκόρου και όβερ, την οποία έχουν επαληθεύσει και στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. (Goal/Goal & 3+ στο 1,65, Meridianbet)

ESPORTS MONEY BACK BONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!