«Κυπραίες» και «Ευρωπαίες» !!!!

Καλησπέρα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και σε όλους τους betlovers του Katenatsio,

Πολλά παιχνίδια σήμερα για το Uefa Europa League και για το Uefa Europa Conference League (τι ταλαιπωρία είναι αυτή η διοργάνωση).Πιστοί στις αρχές μας ,να ακολουθούμε ελληνοκυπριακά παιχνίδια, ετοιμάσαμε μια πεντάδα αγώνων για σήμερα. Δύσκολα μεν αλλά τίποτα ακατόρθωτο. Είναι μέρες τώρα που διαβάζω τις ομάδες και ψάχνω στο χάρτη που ακριβώς βρίσκονται. Αυτό με αναγκάζει να επιλέγω γνωστές ομάδες αλλά και γνωστά ,προς εμένα ,πρωταθλήματα. Ας αφήσω τα λόγια και να πάω στις πράξεις.

 

19:00 Ομόνοια – Φλόρα Ταλί.
Δυσκολεύεται αρκετά στο ξεκίνημα της σεζόν η Ομόνοια και ειδικά στον δημιουργικό τομέα και την επίτευξη γκολ. Σαφώς και η Φλόρα Ταλίν στην αντίπερα όχθη δεν αποτελεί κάποιο τρομερό φόβητρο, αλλά με την εικόνα που έχουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες θα προτιμήσουμε το NG + 0-2 γκολ σε απόδοση 2,13 στην Meridianbet.


19:00 Λίνκολν Ρε. – Σλόβαν Μπρατισλάβας
Όχι και τόσο στοιχηματικό το συγκεκριμένο ζευγάρι στο Γιβραλτάρ, με την Σλόβαν Μπρατισλάβα να είναι ως γνωστόν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει από σήμερα προβάδισμα πρόκρισης αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με την νίκη της φιλοξενούμενης.Τα 2-3 γκολ είναι αυτά που πληρώνουν σε απόδοση 1,95 απο την Meridianbet


21:30 Λουκέρνη – Φέγενορντ
Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα επιθετικά, όμως πίσω αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Όλα πιθανά όσον αφορά το σημείο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά πιο πιθανό από όλα φαντάζει το 3-4 γκολ που πληρώνει 2,35 στην Meridianbet.


20:00 ΑΕ Λεμεσού – Καραμπάγκ
Η Καραμπάγκ εμφανώς ανώτερη από την ισραηλινή Άσντοντ, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0), ήρθε η εκτός έδρας νίκη (1-0) με γκολ μόλις στο 6′. Καλύτερη στις λεπτομέρειες αλλά και πιο αποτελεσματική, είχε 10 ευκαιρίες για γκολ με 6 σουτ στον στόχο. Η Καραμπάγκ είναι μια ομάδα με σημαντικές ευρωπαϊκές παραστάσεις, πέρυσι ήταν ουραγός με μόλις έναν πόντο σε όμιλο του UEFA Europa League μαζί με Βιγιαρεάλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σίβασπορ. Επιπρόσθετα, τη σεζόν 2017/18 ήταν ουραγός με μόλις 2 πόντους σε όμιλο του UEFA Champions League μαζί με Ρόμα, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία κράτησε στην ισοπαλία και στα 2 ματς (0-0 εντός, 1-1 εκτός). Ο μίνιμουμ στόχος για την Καραμπάγκ είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League. Μόλις 4 ήττες έχει υποστεί στα 22 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες). Εξέτισε ο ο Μεντβέντεφ (αμυντικός, 1 συμμετοχή).Αυτά τα πολλά για την φιλοξενούμενη αλλά απο την άλλη έχουμε μια ομάδα με την κυριολεξία της λέξης.Η ΑΕΛ και μπορεί να πάρει αποτέλσμα αλλά ακόμα και την πρόκριση .Σήμερα περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και θα ποντάρω στο 1Χ+ 0-2 γκολ σε απόδοση 2,00 απο την Meridianbet


21:45 Χιμπέρνιαν – Ριέκα
Οι δύο ομάδες έχουν πολλές επιθετικές αρετές στα παιχνίδια τους και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν. Έτσι θα πάμε με τα 3-4 γκολ και σε αυτό το παιχνίδι,με ρίσκο μη μπουν παραπάνω αλλά με απόδοση 2,54 απο την Meridianbet.

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: -750
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: +1.613,51
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: +11.863,51

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!