FC Santa Coloma vs FC Astana ΟΥΕΦΑ Europa League Qualifying R2 Champ Path

FC Santa Coloma
Ούσα πρωταθλήτρια Ανδόρας (κέρδισε στο νήμα τη Σάντα Ζούλια), η Σάντα Κολόμα κέρδισε το εισιτήριο για τον προ-προκριματικό γύρο του Champions League. Κατάφερε να περάσει στον τελικό ύστερα από νίκη 1-0 κόντρα στην Τρε Πένε στον ημιτελικό. Κόντρα στην Φερονικελί στον τελικό, η Κολόμα προηγήθηκε στο 52′ με τον Σόσα όμως δέχτηκε την ανατροπή και έμεινε εκτός από την συνέχεια της διοργάνωσης. Στον δεύτερο προκριματικό του Europa League πλέον έχει αρκετά δύσκολο έργο κόντρα στην Αστάνα. Ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Ροντρίγκεζ, γνωρίζει την σημασία του πρώτου ματς, καθώς η ομάδα του θα είναι πολύ πιο ξεκούραστη και επιβάλλεται να μπει δυνατά, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.
FC Astana
Η γνωστή πλέον σε πολλούς Αστάνα, βρίσκεται και πάλι στα προκριματικά με στόχο να προκριθεί στους ομίλους για τέταρτη σερί χρονιά. Το 2016 τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ πέρσι απέκλεισε στα πλέι οφ τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Πάντως, ταβάνι της μέχρι στιγμής είναι μόλις η τρίτη θέση, επίδοση που πέτυχε πέρσι σε όμιλο με Ντιναμό Κιέβου, Ρεν και Γιάμπλονετς. Προέρχεται από αποκλεισμό στο Champions League, εκεί όπου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλουζ (1-0, 3-1). Τώρα, βρίσκεται μπροστά σε ένα ματς-παγίδα, καθώς προέρχεται από 10ωρο ταξίδι, κάτι που σίγουρα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο με το πέρας του αγώνα.
Εκτίμηση
Γενικότερο φαβορί υπάρχει, όμως στο συγκεκριμένο ματς οι προβλέψεις δεν είναι εύκολες. Η Αστάνα έχει σίγουρα την ταλαιπωρία στα πόδια της και λογικό είναι πως από ένα σημείο και μετά θα πατήσει φρένο. Το θέμα είναι τι θα έχει επιτύχει μέχρι τότε. Over 2.5 γκολ η επιλογή μας, καθώς το αμφισκόριο περιέχει πολύ ρίσκο μα όχι ανάλογη επιβράβευση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!