Δυο άσοι & δυο διπλά….

Καλησπέρα δε όλους,

Δεν μας βγήκαν οι προβλέψεις μας εχθές .Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο…Για σήμερα η μέρα έχει 2 άσους και 2 διπλά.Εκτίμηση μας …ότι θα περάσουν σχετικά εύκολα.

ODENSE v LYNGBY:Η Οντένσε στην πρεμιέρα φάνηκε ικανή να διεκδικήσει αρκετά πράγματα φέτος, αμυντικά όμως παρουσίασε κάποια προβλήματα τα οποία και τα πλήρωσε. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της η Λίνγκμπι τώρα όμως αντιμετωπίζει έναν ακόμα δυσκολότερο αντίπαλο. Σε χαμηλές τιμές ο άσος αλλά αποδεκτός.

HAMMARBY v ELFSBORG:Η Χάμαρμπι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που αποδεικνύεται και από τα εννιά γκολ που έχει σημειώσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Αντίθετα η Έλφσμποργκ προσπαθεί να βρει τις λύσεις δείχνει όμως να μην τα καταφέρνει τελευταία. Άσος και over σε πρώτο πλάνο, θα επιλέξουμε το πρώτο.

KALMAR v DJURGARDENS:Η Τζουργκάρτεν έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει ξανά στην τρίτη θέση και να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμα και το πρωτάθλημα. Απέναντι σε αυτήν την Κάλμαρ η οποία σκοράρει με δυσκολία και βρίσκεται σε κακή φόρμα, είναι το φαβορί το διπλό βρίσκεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού και θα το επιλέξουμε.

SEPSI OSK SFANTU v FC STEAUA BUC:Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει στη νέα χρονιά η Στεάουα, η οποία την Πέμπτη επικράτησε και εκτός έδρας της Μιλσάμι από τη Μολδαβία με 2-1 και συνεχίζει στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου την προσεχή εβδομάδα την περιμένει η Αλασκέρτ από την Αρμενία. ΗΣέπσι απο την άλλη είναι ερωτηματικό με βάση την εικόνα της στην πρεμιέρα για αυτό θα τιμήσουμε το διπλό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!