Consadole Sapporo vs Shonan Bellmare Ιαπωνία J-League

Consadole Sapporo
Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Σαπόρο στο ματς με την Όιτα, εντούτοις για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν «κόστισαν» τα ατομικά λάθη στην άμυνα (2-1 εκτός). Προηγήθηκε με το σουτ του Σιράι στο 19’, που αρχικά χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του αντίπαλου γκολκίπερ πριν καταλήξει στα δίχτυα, όμως ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως μετά από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ωστόσο στο 75’ δέχτηκε την ολική ανατροπή μετά από τραγικό λάθος του στόπερ Κιμ. Στο «σπίτι» της μεταμορφώνεται ολικά προς το καλύτερο, αλλά το ζητούμενο είναι να σταματήσει να δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αμφίβολος ο χαφ Νακάνο (7/0), εκτός ο καλός αμυντικός Ισικάουα (5/1).
Shonan Bellmare
Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Σόναν, που την έφερε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι κόντρα στην Κόμπε, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή (3-1 εντός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 20’ και λίγο αργότερα γλύτωσε τα χειρότερα από τεράστια χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων της. Στην επανάληψη μπήκε αρκετά βελτιωμένη και αρχικά απάντησε με την προβολή του Γιαμασάκι στο 69’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα με Σουγκιόκα με εξαιρετικό σουτ έδωσε προβάδισμα. Στο 79’ ο Βραζιλιάνος στόπερ Φρέιρε με κεφαλιά καθάρισε το «τρόποντο». Θα παραταχθεί με πρωταρχικό στόχο να μην χάσει στο δύσκολο ματς με τη Σαπόρο. Παραμένει μακροχρόνια εκτός ο χαφ Οχάσι (5/1).
Εκτίμηση
Η Σόναν δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι με τις δύο σερί νίκες και πολύ δύσκολα θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σαπόρο. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι «καταιγιστικοί», ωστόσο ανασταλτικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ακόμα και έτσι όμως έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!