Που είναι η μπάλα …οεο!!!!!

Καλησπέρα και απο εμένα σε όλους εσάς που καθημερινά μας δείχνετε την αγάπη σας και την στήριξη σας.

Για σήμερα έχουμε 4 αγώνες απο 4 πρωταθλήματα.

SL LIBEREC v VIKTORIA PLZEN:Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκες τη χρονιά και θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Πλζεν είναι σαφώς πιο ποιοτική από τη Λίμπερετς, έχει υπέρ της την παράδοση, αλλά δεδομένα θα σκέφτεται και το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

FC COPENHAGEN v AARHUS:Η παράδοση, όσο και η τωρινή κατάσταση των ομάδων γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της Κοπεγχάγης. Έδειξε πως μπορεί να βρει δίχτυα τόσο με «στημένες» φάσεις όσο και με περιπτώσεις open play και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να το κάνει και σήμερα. Πιστεύουμε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων.

CHINDIA TARGOVISTE v VIITORUL CONST:Με βάση τα όσα είδαμε στις πρώτες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, πιστεύουμε πως η επιβεβαίωση του 2+over 1,5 είναι πιθανή, με δεδομένο πως ειδικά η Βιτορούλ, αν βρει ρυθμό, μπορεί να «σκοτώσει» την αντίπαλο της.

SION v FC BASEL 1893:Οι δύο ομάδες προέρχονται από κακή σεζόν και θέλουν φέτος να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Η Βασιλεία έχει τρομερή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα και είναι ικανή να τη διατηρήσει. Το διπλό και over 1,5 έχει αξία σε αυτές τις αποδόσεις.

 

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!