Chindia Targoviste vs Viitorul Constanta Ρουμανία Divizia A

Chindia Targoviste
Υποδέχεται με αυτοπεποίθηση την Κυπελλούχο Ρουμανίας και κάτοχο του Σούπερ Καπ. Το λέμε αυτό, διότι αποτελεί τοποθέτηση του κόουτς, Μολντοβάν μετά το 2-2 της πρεμιέρας με την Γκαζ Μετάν. Ένα ματς, όπου βρέθηκε να χάνει στο 43′ με 2-0. Γλίτωσε το 3ο γκολ στο 46′ από το δοκάρι και κατάφερε στο διάστημα 65′-86′ να ισοφαρίσει με τους Νεϊτσουτσέσκου (65′) και Μπικ (πεν. 86′). Στο 88′ γλίτωσε το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ευνοήθηκε από τη διαιτησία, καθώς δεν δόθηκε εις βάρος της πεντακάθαρο πέναλτι. «Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε στην προσωπικότητα μας και στη νοοτροπία μας, το καλό αποτέλεσμα με την Γκαζ Μετάν μας βοηθά», είπε ο Μολντοβάν. Στα αγωνιστικά, δεν προκύπτουν προβλήματα. Η αντικατάσταση του Γιαμεόγκο στο ματς που μπήκε στο 46′ και βγήκε στο 72΄ κατα δήλωση Μολντοβάν είχε να κάνει με τα νεύρα που είχε ο παίκτης και κινδύνευε να δει και 2η κίτρινη.
Viitorul Constanta
Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Βιτορούλ στη μετά-Ιάνις Χάτζι εποχή. Κατάφερε να πάρει το Σούπερ Καπ επικρατώντας με 1-0 της Κλουζ παίζοντας με πολλές απουσίες, για να ακολουθήσει το επιβλητικό 5-0 επί της Ντινάμο Βουκουρεστίου την περασμένη Δευτέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε στο 9′ με τον Ιάνκου για να έρθει στο 48′ ο Γκανέα να κάνει το 2-0. Στο 66′ ο Καλκάν να γράψει το 3-0 με τους Ιάνκου (69′) και ντε Ολιβέιρα (70′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. «Έμεινα έκπληκτος από την απόδοση μας, δείχνουμε μεγάλη ομοιογένεια και αυτό με πείθει ότι η ομάδα φέτος θα πάει καλά», επισήμανε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι που έπλεξε το εγκώμιο του Γκανέα που στην πρεμιέρα έκανε πράγματα και θαύματα στην πρεμιέρα. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι Φίλιπ (Α, 8/0 πέρσι με τη Ντουναρέα), Κασάπ (Μ, 9/1 πέρσι) και Ντραγκούς (Ε, 38/11 πέρσι). Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στη Βιτορούλ ενόψει Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη κόντρα στην Αντβέρπ.
Εκτίμηση
Με βάση τα όσα είδαμε στις πρώτες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, πιστεύουμε πως η επιβεβαίωση του over 2,25 είναι πιθανή με δεδομένο πως ειδικά η Βιτορούλ αν βρει ρυθμό μπορεί να «σκοτώσει» την αντίπαλο της.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!