GIF Sundsvall vs Hammarby IF Σουηδία Allsvenskan

GIF Sundsvall

Έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη οι παίκτες του Τζόελ Σέντεργκρεν, καθώς σε άλλο ένα παιχνίδι έμειναν μακριά από το τρίποντο. Αυτή τη φορά γνώρισαν την ήττα στο Γκέτεμποργκ από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη πολύ νωρίτερα μια και προηγήθηκαν με 2-0 στο α’ ημίχρονο, ενώ στο 68’ ο γκολκίπερ Εσκέλινεν απέκρουσε πέναλτι διατηρώντας έτσι ζωντανές τις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 89’, όμως ήταν ήδη πολύ αργά καθώς ο χρόνος που απέμενε μέχρι το τελικό σφύριγμα ήταν ελάχιστος. Δεν αντιμετωπίζει καινούρια αγωνιστικά προβλήματα. Στην Άαρχους της Δανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο βασικός γκολκίπερ Ουίλιαμ Εσκελίνεν (15/0). Επιστρέφει από μακροχρόνιο τραυματισμό ο βασικός μέσος Ολιβερ Μπεργκ (9/0, 2 ασίστ).
Hammarby IF
Γκολ και θέαμα χόρτασαν οι 18.475 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες της «Tele2 Arena» για την αναμέτρηση με τη Φάλκενμπεργκ, καθώς είδαν συνολικά 8 τέρματα με την ομάδα του Στέφαν Μπίλμπορν να επιβάλλεται της Φάλκενμπεργκ με 6-2. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ στο 8’ δε σταμάτησε να σκοράρει. Στο 18’ το σκορ ήταν ήδη 3-0 με τους φιλοξενούμενους να παραδίδονται αμαχητί. Στην επανάληψη συνέχισε με τον ίδιο δυνατό ρυθμό σκοράροντας άλλα 3 τέρματα και μόνο όταν χαλάρωσε στο τελευταία τέταρτο δέχτηκε δυο γκολ για το τελικό 6-2. Πρόσωπο του αγώνα ο Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς που πέτυχε χατ τρικ. Νοκ άουτ τέθηκε ο αναπληρωματικός μέσος Τιμ Σέντερστρεμ (6/0, 5 αλλαγή). Δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Άρον Γιόχανσον (επιθετικός) και Ρίκαρντ Μαγιάρ (αμυντικός).
Εκτίμηση
Η Σούντσβαλ έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού έχει χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές, προεξέχοντος του τοπ σκόρερ της. Η Χάμαρμπι προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη και έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ διαθέτει και καλύτερη ομάδα. Διπλό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!