Hobro IK vs AGF Aarhus Δανία Superligaen

Hobro IK

Κατόρθωσε να σώσει στα μπαράζ την παραμονή, επικρατώντας της Βέιλε και της Βίλμποργκ σε διπλούς αγώνες. Φέτος, ο στόχος αναμένεται να είναι παρόμοιος, καθώς δύσκολα η Χόμπρο θα κατορθώσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την περσινή προτελευταία θέση. Παρόλα αυτά, όλοι ξεκινούν από το μηδέν για την ομάδα του Πέτερ Σόρενσεν, ο οποίος έχει να διαχειριστεί και την μεταγραφική απραξία, καθώς το καλοκαίρι αποδυναμώθηκε με την αποχώρηση του Μιστράτι (M, 31/3). Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Μαντς Χβίλσομ (Ε, 28/9) από τον Δανό τεχνικό, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την εικόνα των φιλικών, με αποκορύφωμα την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Φεντερίτσια.
AGF Aarhus
Από ένατη παρολίγον… Ευρωπαία! Η Άαρχους πραγματοποίησε πέρσι μια θετικότατη σεζόν και θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετέχει στα προκριματικά του Europa League, μιας και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό των πλέι οφ, προτού της κλέψει την πρόκριση μέσα από τα χέρια η Ράντερς. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όσο φυσικά γίνεται αυτό. Σημαντικότατες οι απώλειες του Καμίλ Γκραμπάρα (Τ.) που επέστρεψε στην Λίβερπουλ και του Γιένς Στάτζε (Μ, 34/6) που κατέληξε στην Κοπεγχάγη. Αντικαταστάτης του Πολωνού πορτιέρε αναμένεται να είναι ο Γουίλιαμ Εσκέλινεν (16/0), ο οποίος όμως δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο τεχνικός Ντάβιντ Νίλσεν, καθώς έχει επιστρέψει στην δράση και ο αρχηγός, Νίκλας Μπάκμαν (Α, 12/0).
Εκτίμηση
Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι. Η Άαρχους έχει δείξει πιεστικότατη εικόνα καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας της. Πολύ δύσκολα θα περιοριστεί σε ένα γκολ αν βρει δίχτυα. Over 1.5 goal φιλοξενούμενων η επιλογή μας, καθώς στην πίσω πλευρά το κενό στο “1” δημιουργεί ζητήματα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!