Gaz Metan Medias vs Chindia Targoviste Ρουμανία Divizia A

Gaz Metan Medias

Ερωτηματικό θα μπορούσε να χαρακτηρισεί κανείς τη φετινή Γκαζ Μετάν. Ο λόγος έχει να κάνει με τις πολλές προσαθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Αποχώρησαν οι λογιζόμενοι βασικοί Μπούσου (Α, 24/0), Αουρέλιο (Μ, 36/1), Κάιαδο (Μ-Ε, 40/5), Ιβάνοφ (Μ, 30/1), Γιαζάλδε (Ε, 24/5) και Ρονδόν (Ε, 18/10). Αντ’ αυτών ήρθαν οι Μαρκ (Α, Κονκόρντια, 33/5), Ντραγκίτσι (Μ, Σέπσι, 20/0), Ρόσου (Μ, Άστρα, 32/5) και Σανόχ (Μ-Ε, Πόλι Ιάσι, 26/4). Το θετικό είναι, βέβαια, ότι παρέμεινε ο Έντι Ιορντανέσκου που είχε γραφτεί τον Μαΐο για τον πάγκο της Ξάνθης. Όσο για τα φιλικά είχε αρκετά καλή εικόνα πλην του τελευταίου. Ξεκίνησε με το 3-0 επί της Αλγεθίρας, ακολούθησε το 0-0 με την Κιλμάρνοκ και το 2-0 με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Στο τελευταίο τεστ ηττήθηκε με 1-0 από την Τσάρλτον, όπου προβλημάτισε στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Ενόψει του σημερινού ματς δεν προκύπτουν προβλήματα με τον Κονσταντίν (Α, 32/2) να παίζει κανονικά, καθώς εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών.
Chindia Targoviste
Πέτυχε την υπέρβαση και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία. Έπειτα από 38 αγωνιστικές κατάφερε να συγκεντρώσει 88 βαθμούς (27-7-4, 79-33) και να ανέβει ως πρώτη στη μεγάλη κατηγορία. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Βιορέλ Μολντοβάν που ως παίκτης έκανε σπουδαία καριέρα, αλλά ως τεχνικός ακόμα ψάχνεται. Έκανε 2-3 κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι που μπορούν να τη βοηθήσουν να σταθεί, όμως για να σωθεί, έχει πολύ δρόμο… Πήρε δανεικούς τους Μπικ (Μ, 9/0) και Μπουρλάκου (Ε, 9/0 με την Πόλι Ιάσι) από την Ουν Κραϊόβα, ενώ απέκτησε και τον Βόντουτ από την Μπεϊτάρ (Ε, 29/3 μαζί με τις συμ. με Βιτορούλ). Αρκούν; Ας περιμένουμε, στα χαρτιά, πάντως, όχι… Στα φιλικά έβγαλε καλή εικόνα. Ειδικά στο τελευταίο με τη Ντινάμο Βουκουρεστίου (2-2) έδειξε θράσος με την καλή έννοια. Επί των αγωνιστικών η Κίντια δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα προς τέρψιν του τεχνικού της Βιορέλ Μολντοβάν.
Εκτίμηση
Περίεργο ματς… Η Γκαζ Μετάν βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Από την άλλη, η Κίντια είναι άπειρη. Επομένως δεν θα ρισκάρουμε πολύ, πάμε σε ένα combo bet με «1Χ & N/G» ποντάροντας στο γεγονός ότι αμφότερες αναμένεται να είναι σφιγμένες και σε τέτοια ματς παίζει πολύ η έδρα και απλά καλύπτουμε με τη διπλή ευκαιρία τα νώτα μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!