Brøndby IF vs Silkeborg IF Δανία Superligaen

Brøndby IF

Στο τέλος της περασμένης σεζόν βρέθηκε εντός τετράδας, η αρχή της φετινής όμως την βρίσκει αλλαγμένη, κυρίως εσωτερικά. Έγιναν τροποποιήσεις σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και στην άκρη του πάγκου, εκεί όπου πλέον βρίσκεται ο Νιλς Φρεντέρικσεν. Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στην Ίντερ Τουρκού για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Εκεί, οι Δανοί κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, καθώς επικράτησαν με 4-1, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Βίλτσεκ και Τίμπλινγκ. Ο 50χρόνος τεχνικός αναμένεται να πορευτεί και πάλι με 4-3-3 αλλά με μερικές αλλαγές προσώπων. Απών ο τραυματίας Μουχτάρ (Μ 33/4) και ο τιμωρημένος Χέντλουντ (16/4), ο οποίος θα εκτίσει την ποινή που προβλέπεται λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο φινάλε της περσινής σεζόν κόντρα στην Οντένσε.
Silkeborg IF
Το μεγαλύτερο μυστήριο της φετινής σεζόν. Πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, επέστρεψε στην Superligaen μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας. Φρόντισε να μειώσει το μέσο όρο ηλικίας της και ενισχύθηκε με τρεις νέες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η απειρία είναι ένα ζήτημα που τίθεται προς λύση, όμως η ομάδα έχει σκορπίσει ενθουσιασμό με την μέχρι τώρα παρουσία της στα φιλικά. Τα μάτια μας πέφτουν στους φερέλπιδες Όσκαρ Χέντβαλ (Τ.) και Μαντς Έμιλ Μάντσεν (29/1). Δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν οι τραυματίες Μάτσον (Μ.) και Χάγκελσκζαερ (Α 31/1), ενώ εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Μάγκνους Μάτσον (26/7), Γκουστάβ Νταλ (Μ 6/0) και Γιόργκενσεν.
Εκτίμηση
Όσο κι αν ακουστεί ακραίο, το αουτσάιντερ βγάζει πολύ περισσότερη υγεία απ’ ότι το φαβορί. Οι bookers υποτιμούν πολύ την Σίλκενμποργκ και αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις. Τo G/G είναι σίγουρα μια καλή λύση, όμως η στιγμή ωφελεί το ρίσκο και την διπλή επιλογή του Χ2.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!