Odense BK vs FC København Δανία Superligaen

Odense BK

Κατάφερε -διότι περί κατορθώματος πρόκειται- να μείνει εκτός τετράδας και φέτος καλείται να επαναφέρει την τάξη. Ο 38χρόνος τεχνικός Γιάκομπ Μίκελσεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων με όσα αποδίδει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Το σύστημα με τα τρία μπακ έχει λειτουργήσει στην εν τέλεια, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως το ρόστερ άλλαξε ελάχιστα. Μοναδική αξιοσημείωτη προσθήκη εκείνη του Μόζες Οπόντο (22/4) από την Βεντίσελ, ομάδας δεύτερης κατηγορίας. Χωρίς προβλήματα οδεύει ο Δανός τεχνικός, ο οποίος αναγνωρίζει την δυσκολία που κρύβει η πρεμιέρα κόντρα στην Κοπεγχάγη. Στο δρόμο προς την δόξα βέβαια, δεν είναι όλα τα εμπόδια εύκολα.
FC København
Δυσκολότερο τρόπο για να ξεκινήσει η διαδικασία της υπεράσπισης των σκήπτρων δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Στάλε Σολμπάκεν. Οι πρωταθλητές δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και αυτό έγινε πλήρως κατανοητό μέσω των φιλικών, εκεί όπου δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε μια νίκη. Η ομάδα του Κάρλος Ζέκα βέβαια παραμένει το φαβορί και το απέδειξε…εκτός γηπέδων τις τελευταίες μέρες, καθώς βρήκε τον αντικαταστάτη του…Ρωμαίου πλέον Ντένις Βάβρο (50/2) στο πρόσωπο του ελπιδοφόρου Βίκτορ Νέλσον της Μίντιλαντ. Απών από την πρεμιέρα οι Μπόιλεσεν (Α 37/1), Μουντραζίγια (Μ 2/0), Άντερσεν (Τ 12/0) και Μπίελαντ (Α 41/1), ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Γιόνας Βιντ ( Μ 21/6).
Εκτίμηση
Πρεμιέρα ισούται με ευκαιρία για έκπληξη. Η Οντένσε πρέπει εξ αρχής να αποδείξει πως φέτος έχει σοβαρευτεί και καλύτερη περίσταση από την σημερινή δεν μπορεί να βρει. Το βάθος της Κοπεγχάγης θα δοκιμαστεί και ουδείς εγγυάται την επιτυχία. Πιστεύουμε στην έκπληξη και προτείνουμε 1 DNB.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!