Lyngby BK vs AaB Aalborg Δανία Superligaen

Lyngby BK

Ήρθε η ώρα της νεοφώτιστης. Αφού άφησε στην δεύτερη κατηγορία την -κατώτερη των περιστάσεων- Χίερινγκ, βρίσκεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, αναζητώντας επιτέλους σταθερότητα, μετά από χρόνια οικονομικής αβεβαιότητας. Προχώρησε σε κοσμογονικές αλλαγές με 14  αποχωρήσεις, κατάφερε όμως να κάνει ντεμαράζ με σημαντικές προσθήκες, σοβαρότερη εκ των οποίων εκείνη του Φρέντερικ Γκούτγιαερ (15/4) από την Χάντερσουντ, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον πολύπαθο άξονα. Τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα αποφασίσει για την συμμετοχή του αρχηγού Μάρτιν Ορνσκόφ (Μ 30/1) ο προπονητής Κρίστιαν Νίλσεν.
AaB Aalborg
Η περσινή της παρουσία είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του ενθουσιασμού αλλά και των απαιτήσεων εντός του συλλόγου. Με στόχο μια θέση στην εξάδα και την καλύτερη δυνατή πορεία στο κύπελλο, η Άαλμποργκ ξεκινάει την φετινή πορεία σε ένα ματς παγίδα. Δεν δέχθηκε κάποιο σημαντικό χτύπημα όσον αφορά τις αγωνιστικές απώλειες, ενώ κατάφερε να κάνει δικό της τον εξαιρετικό Λούκα Πέτερσεν (ΜΕ 33/10). Κενό είναι το απουσιολόγιο του Τζέικομπ Φρίις, ο οποίος πονοκεφαλιάζει όσον αφορά τον παρτενέρ του Οκόρε (31/0) στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου κερδίζει συνεχώς πόντους ο νεαρός Ματίας Ρος (9/0).
Εκτίμηση
Όπως μαρτυρούν τα στατιστικά και των δύο, δύσκολα θα δούμε ματς πολλών γκολ, ιδίως όταν πρόκειται για αγώνα πρεμιέρας. Η Λίνγκμπι θα έχει την δύναμη του ενθουσιασμού όμως η ποιότητα της Άαλμποργκ είναι αδιαμφισβήτη. 2-3 γκολ η επιλογή μας, σε ένα ματς που δεν θα εκπλήξει κανέναν αν τελειώσει δίχως νικητή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!