AC Horsens vs FC Nordsjælland Δανία Superligaen

AC Horsens

Κατάφερε να μείνει δια πυρός και σιδήρου στην κατηγορία και ευελπιστεί πως φέτος δεν θα χρειαστεί να μοχθήσει τόσο ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Οι κινήσεις της βέβαια, δεν έδειξαν ιδιαίτερη θέρμη. Πέραν του Γιόνας Θόρσεν (Μ 15/1), ο οποίος επέστρεψε κακήν κακώς από την Γερμανία, δεν πραγματοποιήθηκε κάποια αξιοσημείωτη προσθήκη. Αντιθέτως, αποχώρησε ο σημαντικότατος Μαντς Άντερσεν (Α 20/3) για την Μπάρνσλι. Ο Μπο Χένρικσεν παραμένει για έκτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας παρά το γεγονός πως η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη. Πρόσωπο του αγώνα είναι o Πίτερ Νίμαν (Α 33/2) ο οποίος, όντας 36 ετών, πρόκειται να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας.
FC Nordsjælland
Την κρίσιμη ώρα δεινοπάθησε, μη κατορθώνοντας να κατακτήσει κάτι παραπάνω από την έκτη θέση. Οι προσδοκίες είναι σίγουρα μεγαλύτερες, ελάχιστοι όμως μπορούν να πειστούν πως η ομάδα θα ακολουθήσει καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι. Ο λόγος απλός. Η Νόρτζελαντ όχι απλώς δεν ενισχύθηκε, αλλά έχασε και 5(+1) βασικά γρανάζια της. Τρεις λόγω αποχώρησης (Πέντερσεν, Μπάρτολετς, Νέλσον) και δύο λόγω απόσυρσης (Χλιούμαντ, Γένσεν). Μάλιστα, το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας, Αντρέας Σκοβ Όλσεν ( ΜΕ 42/25) βρίσκεται εκτός πλάνων, καθώς οδεύει προς… Μπολόνια μεριά. Ο Φλέμινγκ Πέτερσεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και καλείται να μπει με το δεξί ύστερα από την ήττα στο τελευταίο φιλικό με τον ΠΑΟΚ (0-3).
Εκτίμηση
Αμφίρροπο ματς που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Χόρσενς θα προσπαθήσει να σπάσει πρώτη το ρόδι, αλλά το πρώτο μέρος σίγουρα θα αποτελέσει υπόθεση αμφότερων, κάτι που μας ωθεί να επιλέξουμε το Χ στο πρώτο μέρος.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!