Djurgårdens IF vs Malmö FF Σουηδία Superettan

Djurgårdens IF

Όταν θες να λογίζεσαι διεκδικήτρια του τίτλου τότε οφείλεις να περνάς νικηφόρα από την έδρα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό δεν το κατάφερε η ομάδα του Κιμ Μπέργσκτραντ, καθώς έφυγε από την έδρα της ΑΦΚ Εσκιλστούνα με το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Ήταν φλύαρη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, και όταν τελικά το έπραξε στο 48’ έδειξε σημάδια αφέλειας, δεχόμενη την ισοφάριση με τη σέντρα. Στη συνέχεια είχε πολλές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ, όμως το 1-1 δεν άλλαξε. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Γιόναταν Ογκουστίνσον (11/0). Αμφίβολος είναι ο βασικός αμυντικός Γιάκομπ Λάρσον (10/1) ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 39’. Τραυματίας παραμένει ο βασικός μέσος Ερικ Μπεργκ (11/2, 1 ασίστ).
Malmö FF
Έκανε πλάκα κόντρα στην Μπαλίμενα από τη Βόρειο Ιρλανδία, τη συνέτριψε 7-0 εντός έδρας και βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τη μίνι παύση στις νίκες με την ισοπαλία στην έδρα της ΑΪΚ, η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ επανήρθε στο δρόμο των επιτυχιών με τη δύσκολη πλην όμως πολύτιμη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έρεμπρο με 2-1. Αγωνιζόμενη μπροστά σε 11.571 θεατές μπήκε δυνατά και πίεσε από την αρχή θέλοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ, κάτι που κατάφερε στο 14’ με τον Άντονσον. Ωστόσο τα πανηγύρια στις κερκίδες δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 19’ με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1. Στη συνέχεια το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι με υπομονή και επιμονή έφτασαν στο νικητήριο τέρμα στο 68’. Δεν αντιμετωπίζει καινούρια αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός έμειναν και πάλι ο συνήθως βασικός μέσος Γιο Ινγκε Μπέργκετ (11/0, 2 ασίστ, 4 αλλαγή) και ο βασικός αμυντικός Αντρέας Βίντχαϊμ (10/0).
Εκτίμηση
Ματς κορυφής, ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες. Η Τζουργκάρντεν είναι ανεβασμένη στα τελευταία της ματς εντός έδρας, βασιζόμενη κυρίως στην άμυνα. Η Μάλμε έρχεται από ευρωπαϊκό ματς, έχει επαναληπτικό και ταξίδι μεσοβδόμαδα, δεν αναμένεται να ανοιχτεί. Μεταξύ Under και 2-3 γκολ κινείται το ματς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!