BK Häcken vs Örebro SK Σουηδία Superettan

BK Häcken

Το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής τη βρήκε να υποχωρεί μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την ήττα στην έδρα της Νόρκεπινγκ με 2-1. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ δέχτηκε πίεση από τα πρώτα κιόλας λεπτά και δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στη φάση του 8’. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε πιο τολμηρή και τελικά δικαιώθηκε στο 71’ όταν ο Μπέργκρεν ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο τα πανηγύρια των παικτών της δεν κράτησαν για πολύ, αφού 8’ αργότερα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει ποτέ «απάντηση». Δεν αντιμετωπίζει καινούρια αγωνιστικά προβλήματα. Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός μέσος Αλεξάντερ Φαλτσέτας (12/0, 1 ασίστ) και ο βασικός μέσος Αχμέντ Γιασίν (11/1, 2 ασίστ). Εκτός έμεινε πάλι ο βασικός αμυντικός Κάρι Αρκίβουο (6/0, 1 ασίστ).
Örebro SK
Το να αντιμετωπίζεις την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μάλιστα εκτός έδρας δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Η ομάδα του Αξελ Σελ έδειξε καλά στοιχεία στο Μαλμε και το πάλεψε αρκετά, χωρίς όμως να μπορέσει να αποφύγει την ήττα με 2-1. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 14’, όμως έδειξε περίσσιο θράσος ισοφαρίζοντας στο 19’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φίλιπ Ρόγκιτς. Στη συνέχεια δέχτηκε πίεση, όμως είχε σωστή αμυντική τακτική και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1. Στην επανάληψη το μοτίβο δεν άλλαξε και τελικά υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων στο 68’. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Ντάνιελ Μπιέρκμαν (8/0). Εκτός έμειναν και πάλι ο βασικός αμυντικός Ντάνιελ Μπιόρκνβιστ (9/0, 1 ασίστ), ο βασικός μέσος Γιόχαν Μόρτενσον (3/0) που δεν αποθεραπεύτηκαν. Επιστρέφει από τραυματισμό ο συνήθως βασικός αμυντικός Αλμπιν Γκράνλουντ (9/0, 3 αλλαγή).
Εκτίμηση
Σαφής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η Χάκεν έρχεται από ήττα εκτός έδρας και θα κοιτάξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Η Έρεμπρο είναι ασταθής, ωστόσο εκτός έδρας έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς χάρη στο σύστημα των αντεπιθέσεων που της πηγαίνει. Δύσκολα θα τα καταφέρει αυτή τη φορά, ωστόσο ένα γκολ είναι ικανή να βάλει. G/G.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!