FC Tokyo vs Kawasaki Frontale Ιαπωνία J-League

FC Tokyo

Με δέκα νίκες στα έντεκα ματς (10-0-1), που έχει δώσει στο «σπίτι» της μέχρι στιγμής, η πρωτοπόρος Τόκιο είναι λογικό να στοχεύει στο «τρίποντο», στο ντέρμπι με την Καβασάκι, το οποίο θα την καταστήσει αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε την κατάσταση, κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα (νίκη 3-1, εντός). Δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μόλις στο 5′, μετά από κενό στην άμυνα, ενώ σχεδόν αμέσως γλύτωσε σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων της. Τελικά, στο 38’, ο Ναγκάι με κοντινό σουτ και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, με δυνατή κεφαλιά, γύρισε το ματς. Στην επανάληψη, δεν κατέβασε ταχύτητα και ο Ντιέγκο, στο 60’, ευστόχησε σε τετ α τετ, «σφραγίζοντας» τους τρεις βαθμούς. Παραμένει εκτός ο επιθετικός Ταγκάβα (4/0), εκτός και ο χαφ Σουζούκι (0/0).
Kawasaki Frontale
Γκέλα ολκής για την πρωταθλήτρια της τελευταίας διετίας, Καβασάκι, κόντρα στην ουραγό Τόσου (0-0 εντός). Μπήκε καλά και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως, σταδιακά έπεφτε η απόδοση της και στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βγάλει ενέργεια. Στο τέλος, κινδύνεψε ακόμα και με ήττα, ωστόσο, απέφυγε τα χειρότερα. Καλείται πλέον να πάρει αποτέλεσμα στο αποψινό ντέρμπι με την Τόκιο, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθεί αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Το θετικό είναι ότι παραμένει αήττητη, μέχρι στιγμής, σε εφτά εξόδους (6-1-0) και στα δύσκολα συνηθίζει να δείχνει χαρακτήρα. Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λεάντρο Νταμιάο (11/5). Παραμένει εκτός ο αμυντικός Νάρα (7/0), ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Οσίμα (13/1).
Εκτίμηση
Πολύ δύσκολο ματς για σημείο. Οι πρωταθλητές είναι αήττητοι σε εφτά φετινές εξόδους (6-1-0), ωστόσο, η Τόκιο, μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή και μετράει 10 νίκες σε 11 αγώνες στο «σπίτι» της (10-0-1). Λογικά, πάντως, θα σκοράρουν αμφότερες.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!