Shonan Bellmare vs Vissel Kobe Ιαπωνία J-League

Shonan Bellmare

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Σόναν, έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες. Εκμεταλλεύτηκε, στο έπακρο, τα πολλά προβλήματα της Ναγκόγια και έφυγε με τους τρεις βαθμούς (2-0), που την έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη. Αιφνιδίασε την αντίπαλο της και προηγήθηκε μόλις στο 5′, με το κοντινό σουτ του Σάιτο και στη συνέχεια προτίμησε να διαφυλάξει τα νώτα της. Πιέστηκε αρκετά, είναι η αλήθεια, εντούτοις, στο 82’, ο Κανέκο, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση, «σφράγισε» τη  νίκη. Σταθερότατος ήταν, όποτε χρειάστηκε, και ο γκολκίπερ Ακιμότο. Πρέπει να πατήσει πάνω στην επιτυχία αυτή, προκειμένου να μην κάνει πισωγυρίσματα στη μάχη της παραμονής. Παραμένει μακροχρόνια εκτός ο χαφ Οχάσι (5/1).
Vissel Kobe
Σε γενικές γραμμές, η Κόμπε ήταν καλύτερη από την Σιμίζου, εντούτοις, «πλήρωσε», για πολλοστή φορά φέτος, τα λάθη στην άμυνα και δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα (2-1). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 26’, μετά από αδράνεια και κενό στην άμυνα, όμως, τρία λεπτά αργότερα, ο Νταβίντ Βίγια, «έκλεψε» την μπάλα από τον αντίπαλο στόπερ και δεν αστόχησε στο τετ α τετ. Στη συνέχεια, είχε ευκαιρίες για να κάνει ακόμα και την ολική ανατροπή, ωστόσο, δεν τις αξιοποίησε και κόντρα στη ροή, «προδόθηκε» από την άμυνα της, στο 68’. Ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν, αλλά, όπως φαίνεται, θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός Ντάνκλερ (16/0), παραμένει εκτός ο σταρ Λούκας Ποντόλσκι (8/2).
Εκτίμηση
Η Κόμπε είναι ανώτερη ποιοτικά από τη Σόναν, όμως, έχει τεράστια προβλήματα στην άμυνα και παράλληλα, εκτός έδρας, χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι και λογικά θα δούμε πολλά τέρματα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!