AFC Eskilstuna vs Kalmar FF Σουηδία Allsvenskan

AFC Eskilstuna

Μπορεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές να είναι ουραγός, αυτό όμως δε σημαίνει ότι παραδίδεται αμαχητί. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα την περασμένη αγωνιστική, όταν υποχρέωσε τη 2 της βαθμολογίας Τζουργκάρντεν σε ισοπαλία με σκορ 1-1. Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους γηπεδούχους να φροντίζουν περισσότερο τα μετόπισθεν. Στις αρχές της επανάληψης (48’) οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όμως η αντίδραση των παικτών του Νεμάνια Μιλιάνοβιτς ήταν άμεση, μια και ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Μέχρι το τέλος φρόντισε να μη δεχτεί άλλο γκολ και πήρε το βαθμό. Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Φέλιξ Μισέλ (8/0). Μη διαθέσιμοι παραμένουν ο βασικός μέσος Άντι Νάλιτς (9/2, 3 ασίστ) και ο βασικός αμυντικός Φερίντ Αλί (7 συμ.).
Kalmar FF
Όπως ήταν αναμενόμενο το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΪΚ ήταν πολύ δύσκολο για το συγκρότημα του Μάγκνους Πέρσον, αλλά ταυτόχρονα είχε και ατυχία, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0. Το α’ ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, μια και σημαδεύτηκε από τις δυο αναγκαστικές αλλαγές που έκαναν οι γηπεδούχοι. Το α’ ημίχρονο έληξε ιχόπαλο δίχως τέρματα, όμως στην επανάληψη δέχτηκε πίεση με το καλημέρα και τελικά δέχτηκε το γκολ στο 56’. Στη συνέχεια προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως στο 79’ έμεινε με 10 παίκτες. Έτσι συμπλήρωσε 6 παιχνίδια μακριά από τη νίκη. Τιμωρημένος ο αποβληθείς βασικός μέσος Ρομάριο (14/2). Τραυματίες είναι οι βασικοί μέσοι Πιοτρ Γιόχανσον (14/0, 1 ασίστ) και Νιλς Φρόλινγκ (13/1). Ο Γιόχανσον μάλιστα θα επιστρέψει μετά από 1.5 μήνα. Εκτός έμειναν για προσωπικούς λόγους ο βασικός επιθετικός Πάπα Ντιουφ (11/2) και ο μέσος Τσίμα Ακάς (4/0).
Εκτίμηση
Η ΑΦΚ είναι ίσως η πλέον αδύναμη ομάδα της Κατηγορίας. Παλεύει μεν τα παιχνίδια της, ωστόσο της λείπει η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η Κάλμαρ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Under, κάτι που μόνον τυχαίο δεν είναι. Παίζει κλειστά και χτυπάει με αντεπιθέσεις. Πιθανό το under, πιθανό και το Χ στο ημίχρονο, που το φέρνει η Κάλμαρ στα 7 τελευταία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!