Με οδηγό το ταμείο…

Καλησπέρα παιχτούρες μου,

Δεν πήγαμε καλά εχθές και σήμερα ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στα ταμεία.Εύκολο δεν είναι,όσο και να δείχνουν οι επιλογές μας ,αλλά εμείς θα ακολουθήσουμε το στοιχηματικό μας ένστικτο.Παιχνίδια με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού,αφού η στήλη δεν ακουμπάει αποδόσεις του 1,70 και του 1,60.Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

21/4 21:00 Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Πέρα της απογοήτευσης, η Μπιλμπάο έχει να διαχειριστεί και τις σοβαρότατες απουσίες στην άμυνα. Έχει ξεμείνει από δυνάμεις τον τελευταίο, φάνηκε στους δύο τελικούς και στο γεγονός πως έμεινε πίσω στη μάχη της εξάδας. Η Μπέτις, απεναντίας, είναι για τα καλά στη μάχη αυτή και οι εμφανίσεις της είναι σταθερά θετικές. Άξιζε το κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια και ήρθε η ώρα να το πάρει από την πληγωμένη Μπιλμπάο. Πάμε με τον «άσο»

21/4 21:30 Βαντούζ – Βασιλεία
Πήρε φόρα η Βασιλεία, οι παίχτες δείχνουν να το ευχαριστιούνται ξανά μετά την αλλαγή προπονητή και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πήρε διπλό στην έδρα της Βαντούζ όταν δεν ήταν στα καλά, τώρα που είναι στο ανέβασμα μπορεί να το επαναλάβει. Πληρώνει καλά το φαβορί και μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την απόδοση κολλώντας το Over 2,5.

21/4 21:45 Τζένοα – Μπενεβέντο
Η Τζένοα πείθει περισσότερο με τις εμφανίσεις της, ξέρει πως με μία νίκη θα κάνει ευκολότερα τα πράγματα για την συνέχεια και ελπίζει να την βρει απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο. Η Μπενεβέντο παραμένει πιστή στο στυλ της αλλά μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια και αυτός είναι και ο λόφος που μετά τον καλό της πρώτο γύρο έχει μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της. Με βάση την εικόνα τους τελευταία θα πάμε με τον άσο.

ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10,000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ: 13,400
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: – 4,846.53
ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 4,721.57

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!