Jiangsu Suning vs Shanghai SIPG Κίνα Super League

Jiangsu Suning

Αδίκησε τον εαυτός της η Γιανγκσού, στο εκτός έδρας ματς με την Τιαντζίν Τέντα, όπου ηττήθηκε 2-1. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 12’, μετά από αδράνεια της άμυνας, όμως, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει. Με την έναρξη της επανάληψης δέχτηκε και 2ο τέρμα, στην κακή έξοδο (σε τετ α τετ) του γκολκίπερ Γκου Τσάο, όμως, στο 65’, μείωσε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του αμυντικού Λι Ανγκ. Μέχρι και τη λήξη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σώσει -τουλάχιστον- τον βαθμό, ωστόσο ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Αν κερδίσει τη Σανγκάη, θα μπει και πάλι γερά στη μάχη της 4άδας, που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκτός, λόγω τραυματισμού, παραμένει ο καλός εξτρέμ Χουάνγκ Ζιτσάνγκ (0/0), ο οποίος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής έως τώρα και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.  Χτύπησε, με την Εθνική, ο εξτρέμ Τζι Ξιανγκ (11/0) και θα λείψει για περίπου ένα μήνα. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, ενόψει του αγώνα με τη Σανγκάη. Δεν είναι διαθέσιμος ο χαφ Χε Τσάο (10/0), που αποκτήθηκε από την Εβεργκράντε. Τιμωρημένος ο πολύτιμος επιθετικός, Έντερ (16/7).
(4-3-3): Γκου – Ζου, Παλέτα, Λι, Γιανγκ – Γου, Τιαν, Γκάο – Σονγκ, Ξιε, Τεσέιρα
Shanghai SIPG
Στο ρελαντί επιβλήθηκε, η πρωταθλήτρια ΣΙΠΓ, της Σενχούα, στο μεγάλο ντέρμπι της Σανγκάης (3-1, εντός). Από νωρίς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας ,ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο σούπερ σταρ Χουλκ έδωσε προβάδισμα στο 16’. Στο 62, ο ίδιος παίκτης, με κεφαλιά φάνηκε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη, ωστόσο, σχεδόν αμέσως, ο αμυντικός Χε Γκουάν πέτυχε αυτογκόλ. Τελικά, δύο λεπτά αργότερα, ο Γουάνγκ δεν αστόχησε, προ κενής εστίας, «σφραγίζοντας» τη νίκη. Στις καθυστερήσεις έχασε πέναλτι ο φορ Έλκεσον, στην τελευταία του συμμετοχή, έπειτα από 3.5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, που αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ.
Εκτός, λόγω τραυματισμού, θα μείνει ο βασικός εξτρέμ, Λου (7/3), και αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Βίτορ Περέιρα. Εκτός έμεινε και ο σταρ Αρναούτοβιτς, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί. Παρελθόν αποτελεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός Έλκεσον (15/8), που παραχωρήθηκε στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Επέστρεψε ο καλός αμυντικός Φου Χουάν (7/0), που έλειψε για μεγάλο διάστημα.
(3-5-2): Γιαν – Γιου, Χε, Γουάνγκ – Ζανγκ, Αχμέντοφ, Όσκαρ, Τσεν, Κάι – Χουλκ, Λι
Εκτίμηση
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τη Σανγκάη, αν δεν θέλει να μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Η Γιανγκσού είναι ομάδα έδρας και σκοράρει με ευκολία, ωστόσο θα λείψει ο Έντερ (16/7) και αποτελεί τεράστιο πλήγμα. Θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!