Beijing Renhe vs Wuhan Zall Κίνα Super League

Beijing Renhe

Παρελθόν αποτελεί από τη Ρένχε Πεκίνου ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε, σε καμιά περίπτωση, να πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης. Στη θέση του, επέστρεψε ο Ισπανός Λουίς Γκαρσία, ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά την προηγούμενη σεζόν και είχε αφήσει τον σύλλογο για τη Βιγιαρεάλ. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη, επανέφερε στα ύψη την ψυχολογία των παικτών της, που δηλώνουν έτοιμοι για να ανατρέψουν την κατάσταση. Αγωνιστικά, στάθηκε αρκετά καλά την προηγούμενη βδομάδα, κόντρα στη Σάντονγκ Λούνενγκ (ήττα 2-0, εντός). Κόστισαν όμως τα τραγικά λάθη στην άμυνα και παράλληλα δεν αξιοποίησε τις πολλές και καλές ευκαιρίες, που είχε, τόσο για να προηγηθεί, αλλά και να μειώσει, μήπως και ισοφάριζε
Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρούσε από την αρχή της σεζόν, ο πολύτιμος Αργεντινός, ηγετικός μέσος, Αουγκούστο Φερνάντες (3/0), του οποίου η απουσία είναι κομβική στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκτός και ο βασικότατος αμυντικός Ράο (13/0). Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του επιθετικού Μανού, που αποκτήθηκε πρόσφατα και δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι.
(4-4-2): Ζανγκ – Λιου Τζιαν, Γουάν, Λούο, Τσεν – Νιμαμντίν, Ζανγκ Γιουφενγκ, Κάο, Τσεν – Αλούκο, Ντιοπ

Wuhan Zall

Ήταν μία ταχύτητα πιο κάτω η Γουχάν από την Γκουοάν Πεκίνου (ήττα 3-0, εκτός). Από τα πρώτα λεπτά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 16’, μετά από κενό στο κέντρο της άμυνας.  Στο 32’, ο Κουάσι, έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα. Τελικά, στο 58’, δέχτηκε και 2ο τέρμα, από αχρείαστο πέναλτι, που δόθηκε με το VAR. Στο 75’, ήρθε και το 3οτέρμα, όμως, τα πάντα είχαν κριθεί πολύ νωρίτερα. Αναμενόμενα δεν περίμενε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι και θα της κάνει η ισοπαλία απέναντι στη Ρένχε, αφού θα τη διατηρήσει το +10 από την επικίνδυνη ζώνη.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο καλός αμυντικός Λούο Γι (8/0). Συμπλήρωσε κάρτες, στο παιχνίδι με την Γκουοάν, και θα λείψει λόγω τιμωρίας, ο πολύτιμος μέσος Μ’Μπια (13/0), ο οποίος είχε επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό. Αυτά είναι και τα δύο προβήματα, που αντιμετωπίζει ο νεαρός προπονητής, Λι Τιε. Αναμένονται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
(4-3-3): Ντονγκ – Λιου, Ζιμπό, Λιάο, Μινγκ – Λι, Γουάνγκ, Μπαπτιστάο- Κουάσι. Τζιανγκ, Σίλβα

Εκτίμηση

Η επιστροφή του Λουίς Γκαρσία άλλαξε όλη την ψυχολογία στους γηπεδούχους, όμως, είναι άγνωστο αν θα μπορέσει αγωνιστικά να κάνει κάτι διαφορετικό, μέσα σε τόσο λίγες ημέρες. Η Γουχάν δεν θα «χαλαστεί» με το βαθμό και παράλληλα βρίσκει δίχτυα με ευκολία. Καλύτερα να κρατήσουμε το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!