Sagan Tosu vs Sanfrecce Hiroshima Ιαπωνία J-League

Sagan Tosu

Πήρε σημαντικό βαθμό η Τόσου, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έκλεισε πολύ καλά όλους του χώρους, με αποτέλεσμα να «βραχυκυκλώσει» την, επί διετία, πρωταθλήτρια Καβασάκι και να φύγει με το 0-0. Δεν επέτρεψε πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ της, ενώ ήταν σε ετοιμότητα, όποτε χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας Τακαόκα. Είχε τις ευκαιρίες της για να κάνει ακόμα και την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη, όμως, δεν τις αξιοποίησε. Παραμένει σε πάρα πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και κάθε απώλεια από εδώ και πέρα θα είναι καθοριστική στη μάχη της παραμονής. Για 53 λεπτά αγωνίστηκε ο σταρ Φερνάντο Τόρες (13/2), χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του. Θα λείψει και πάλι ο νεαρός μπακ Ισικάβα (0/0).

Sanfrecce Hiroshima

Αδικείται, πέρα για πέρα, η Χιροσίμα, από την ισοπαλία 1-1, που παραχώρησε στην Τσερέζο Οσάκα. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 19’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο, στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Πάτρικ, με κεφαλιά, ισοφάρισε στο 66’, ενώ λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης, πάλι με κεφαλιά, είχε δοκάρι. Μέχρι και τη λήξη, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κάνει την ολική ανατροπή, ωστόσο, ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Διατηρήθηκε στο -7 από την 3η θέση, που αποτελεί και ρεαλιστικό στόχο, εντούτοις, η φετινή σεζόν έχει ουσιαστικά χαθεί, έπειτα από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των προηγούμενων μηνών. Το θετικό είναι ότι η αποστολή ταξίδεψε στην Τόσου χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Εκτίμηση
Ανταγωνιστική στο «σπίτι» της η Τόσου και σε αυτό ποντάρει για να καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Η Χιροσίμα προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και δεν κοντράρεται εύκολα, παρά το γεγονός ότι εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Προτιμότερη επιλογή δείχνει το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!