Oita Trinita vs Consadole Sapporo Ιαπωνία J-League

Oita Trinita

Aρχίζει και «ξεφουσκώνει» σιγά – σιγά η νεοφώτιστη Όιτα. Λίγα πράγματα στο εκτός έδρας ματς με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, όπου αναμενόμενα ηττήθηκε με 1-0. Στάθηκε άτυχη, πάντως, στο γκολ που δέχτηκε, καθώς, σε σουτ, η μπάλα κόντραρε και «ξεγέλασε» τον γκολκίπερ Ταγκάκι. Με την απόδοση της, ωστόσο, δεν άξιζε να πάρει κάτι, αφού σε πολλές περιπτώσεις γλύτωσε από την αστοχία των αντιπάλων της. Ούτε επιθετικά έκανε κάτι το ιδιαίτερο και απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Το ζητούμενο είναι ένα και παραμένει ως βασικός στόχος: Η επίτευξη της παραμονής στη κατηγορία. Τις τελευταίες βδομάδες δεν βγάζει ενέργεια, όμως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Παίζει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πάνω από τις «δυνάμεις» της. Μακροχρόνια εκτός ο επιθετικός Ίσα (1/0).

Consadole Sapporo

Τα έκανε όλα σωστά η Σαπόρο απέναντι στην Γιαμάγκα, όμως, έπεσε πάνω στον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα (1-1, εντός). Μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα και πίεσε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 7′, ο Σιράι, με κοντινό σουτ, έπειτα από φάση διαρκείας, έδωσε προβάδισμα, εντούτοις, ισοφαρίστηκε στο 31’, μετά από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας. Στην επανάληψη τα έδωσε όλα, αλλά ο βετεράνος επιθετικός, Μποθρόιντ, στάθηκε μοιραίος, χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες προ κενής εστίας. Δεν ήταν μόνο αυτές οι φάσεις που δημιούργησε, αλλά και πολλές ακόμα. Δικαίως φωνάζει και για πέναλτι που δεν της δόθηκε, εντούτοις το αποτέλεσμα έμεινε και έχασε έδαφος στη μάχη της τριάδας. Αμφίβολος ο χαφ Νακάνο (7/0), εκτός ο καλός αμυντικός Ισικάουα (5/1).

Εκτίμηση
Δύσκολο ματς για σημείο. Η Σαπόρο δείχνει να έχει το μομέντουμ και προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο, εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Σταθερά σε πτώση η Όιτα, που όμως σκοράρει με ευκολία. Καλύτερα να κρατήσουμε το goal/goal

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!