Πάμε για το 3/3…..

Αφού εχθές κάναμε το 2/2 πάμε και σήμερα για το 3/3 …με πολύ λίγε επιλογές.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Τσεχίας και πάντα αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Η Γιάμπλονετς λόγω έδρας και ρόστερ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Μποέμιανς δεν θα πέσει αμαχητί. Πάμε λοιπόν με το compo 1+under 3,5.

Αρκετές οι απουσίες για τη Μίντιλαντ ειδικά στην επιθετική της γραμμή. Θέλει ωστόσο να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι άξια διεκδικήτρια του τίτλου. Σε χαμηλές αποδόσεις ο άσος, δεν θα τον προτιμήσω αλλά θα πάω με το under 2,5.

Η Ντιναμό Μόσχας μπαίνει με διαφορετική ψυχολογία στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να δείξει από νωρίς την αλλαγή της. Αποδυναμώθηκε αισθητά η Άρσεναλ δύσκολα να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με πέρσι. Πρεμιέρα με ερωτηματικά και για τις δύο ομάδες, ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα θα επιλέξω το την αύρα της Ντιναμό και θα πάω με το compo x2+under 3,5.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ντέρι λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τη Γιου Σι Ντι.Σε πολύ χαμηλές τιμές ο άσος, θα πάμε με το 1+over που είναι λίγο πιο πάνω και οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει ότι τους αρέσει να κλείνονται στην άμυνα τους.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!