ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 11/7/2019 2 1: 4 5

ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ

ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ

Πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ως πέμπτη στο περσινό πρωτάθλημα Βορείου Ιρλανδίας. Μετά από τέσσερα φιλικά που έδωσε το διάστημα της προετοιμασίας της, έπαιξε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της απέναντι στην Μπάρι Τάουν για τον προ-προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασε το εμπόδιό της, με μία επιβλητική νίκη (4-0) και μία ισοπαλία (0-0), χωρίς, όμως, να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση.

Αυτοί οι αγώνες δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο, τόσο επειδή η δυναμική του αντιπάλου ήταν πολύ χαμηλή, όσο και γιατί η ομάδα ακόμη μοντάρετε. Αυτό θα είναι και το μεγάλο της μειονέκτημα απέναντι στην Χάουγκεσουντ, η οποία είναι πολύ πιο έτοιμη παίζοντας επίσημα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, από τον Μάρτιο.

Bet Info

Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα δύο ματς του προ-προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Μετά από δύο χρόνια δίνει ξανά το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στο περσινό πρωτάθλημα Νορβηγίας. Οι θετικές της εμφανίσεις και η ανοδική της πορεία σταμάτησαν (χωρίς νίκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα) από ένα γεγονός που διατάραξε το εσωτερικό της ομάδας. Ο πρώτος σκόρερ της, Ιμπραχίμα Βάντι, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και έχει τεθεί εκτός.

Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για πολυετή αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και όλοι βρίσκονται εν αναμονή των τελικών αποφάσεων. Νοκ άουτ είναι και ένας από τους έμπειρους μέσους της, ο Αλεξάντερ Στόλας, λόγω τραυματισμού. Όπως και να έχει, είναι πολύ πιο έμπειρο σύνολο από την αντίπαλό της και μπορεί ακόμη και χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Αγωνιστικά Νέα

Νοκ άουτ έχει τεθεί ένας από τους έμπειρους μέσους της, ο Αλεξάντερ Στόλας, λόγω τραυματισμού.

Bet Info

Σε 4/5 τελευταία της στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε το g/g, σε τρία απ’ αυτά συνδυάστηκε με το over 3.5.

Πολύ πιο έμπειρη, αλλά και έτοιμη η Χάουγκεσουντ, αν κάνει τα βασικά στον αγωνιστικό χώρο δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.Διπλό

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!