ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ 11/7/2019 2 1: 4 5

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Σκωτία κέρδισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, εκεί όπου η κατάσταση της πρώτης εξάδας παρέμεινε αναλλοίωτη και η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΙνες τερμάτισε στην 4η θέση. Μετά το δίδυμο Σέλτικ – Ρέιντζερς, είχε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ ο έμπειρος Σκωτσέζος είναι στον πάγκο της από τον Απρίλιο του 2013. Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα ξεφύγει από την παράδοση, έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου όταν θα υποδεχτεί τη Χαρτς. Εκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έδωσε και 3 πιο ιδιαίτερα φιλικά, 0-0 με την Κόναχ, 1-1 με την Ινβερνές και ενδιάμεσα νίκη 0-2 επί της Πίτερχεντ.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς στο τελευταίο φιλικό τραυματίστηκε ο νεοαποκτηθείς με μορφή δανεισμού, Λι (από την Μπρέντα) και δίνεται αμφίβολος. Παλεύει να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ο Μπρίσον, ενώ διαθέσιμοι θα είναι οι Χέτζις και Κόσγκροβ (πρώτος σκόρερ πέρσι).

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Μπορεί πέρσι να τερμάτισε στη 2η θέση της Φινλανδίας ύστερα από μια εκπληκτική πορεία, φέτος τα πράγματα δεν είναι το ίδιο θετικά. Εχουμε μπει στο β’ γύρο και η ομάδα βολοδέρνει κάτω από τα μισά της βαθμολογίας. Στις 23 Μαΐου είχαμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της, καθώς ο Τούτι έγινε πρώτος προπονητής και ο Τόνι Κόσκελα μεταπήδησε στην πρωτεύουσα για λογαριασμό της Ελσίνκι. Δεν κέρδισε στα 3 τελευταία της, ενώ οι 4 νίκες στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά. Στο πρόσφατο, έκανε κακή εμφάνιση στην ήττα με 1-2 από τη Μάριεχαμν. Αγνοεί την ισοπαλία για 6 εκτός έδρας ματς.

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνια εκτός από την αρχή της χρονιάς ο νεαρός εξτρέμ Σταβίτσκι, ενώ απουσιάζει εσχάτως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Αγκνάλντο (11/0).

Εκτίμηση

Ο άσος έχει προβάδισμα, αλλά δεν περιμέναμε σε καμιά περίπτωση να τον βρούμε κάτω από 1.20. Η Αμπερντίν δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα ακόμα και σίγουρα δεν θα έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα που θα είχε άλλη περίοδο μέσα στο χρόνο. Θα κινηθούμε εναλλακτικά με το «2-3 γκολ» για να πιάσουμε την απόδοση του 2.00 .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!