Hammarby IF vs Falkenbergs FF Σουηδία Allsvenskan

Hammarby IF

Ένα μήνα ακριβώς μετά την ήττα στην έδρα της ΑΪΚ με 2-0 η ομάδα του Στέφαν Μπίλμπορν επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νέα ήττα, με το ίδιο μάλιστα σκορ, αυτή τη φορά στην έδρα της Χάκεν. Κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη για περίπου ένα ημίχρονο, καθώς δέχτηκε το γκολ στο 42’. Τα πράγματα χειροτέρεψαν δυο λεπτά αργότερα, όταν είδε τον Φένγκερ να αποβάλλεται. Έτσι στην επανάληψης το έργο της ήταν δύσκολο και δεν μπόρεσε να αποφύγει και δεύτερο γκολ στο 81’. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Μαντς Φένγκερ (7/0) που αποβλήθηκε όπως και ο βασικός μέσος Ιμάντ Καλίλι (11/3, 1 ασίστ) που συμπλήρωσε κάρτες. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Σίμον Σάντμπεργκ (11/0, 2 ασίστ).

Falkenbergs FF

Όπως αποδείχτηκε η διακοπή του πρωταθλήματος της έκανε καλό, καθώς με την επανέναρξη επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έλφσμποργκ να σκορπά χαρά και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 14’. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά την αρχική παγωμάρα άρχισε να το ξεπερνάει και με επιμονή και υπομονή στο παιχνίδι της έφτασε στο νικητήριο τέρμα στο 78’, έστω κι αν αυτό ήρθε από το σημείο του πέναλτι. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Τομπίας Κάρλσον (13/0) που αποχώρησε τραυματίας στο 41’. Εκτός για 10 εβδομάδες τουλάχιστον ο βασικός αμυντικός Μάρκους Μάτισεν (11/0) ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός μεσοεπιθετικός Καρλ Γιόχανσον (12/0, 2 ασίστ).

Εκτίμηση
Ανώτερη από κάθε άποψη η Χάμαρμπι, η οποία εντός είναι ισχυρή και έχοντας μείνει χωρίς νίκη 4 ματς, θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να καθαρίσει το ματς. Η Φάλκενμπεργκ θα παίξει αμυντικά, προσδοκώντας να χαλάσει το παιχνίδι των γηπεδούχων, με το πάθος όμως των γηπεδούχων δε νομίζω πως θα τα καταφέρει. Ο άσος είναι πολύ δυνατό σημείο μαζί με το over 2,5.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!