Yokohama F Marinos – Oita Trinita Ιαπωνία J-League

Γιοκοχάμα Μαρίνος

Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε για την Γιοκοχάμα, όταν προηγήθηκε, στο 15’, με το κοντινό σουτ του Τζούνιο, στην έδρα της Τόκιο. Δέχτηκε την ισοφάριση σχεδόν αμέσως, έπειτα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Παρκ και στο 37’ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, μετά από κενό στο κέντρο της άμυνας. Στο 55’, από νέο λάθος του Παρκ, ήρθε και το 3ο τέρμα και επτά λεπτά αργότερα, δεν υπήρξε κανένας αμυντικός για να απομακρύνει την μπάλα, μετά από επέμβαση του Νοτιοκορεάτη τερματοφύλακα. Το μόνο που κατάφερε, μέχρι και τη λήξη, ήταν να μειώσει με αυτογκόλ, του γκολκίπερ των πρωτοπόρων! Στηρίζει πολλά στο «σπίτι» της, όπου είναι αξιόπιστη φέτος και μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1, της ερασιτεχνικής Ριτσουμελκάν, για το Κύπελλο. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο βασικός μπακ Τακάνο (2/0), ενώ εκτός παραμένει και ο μπακ Τσβετίνοβιτς (1/0). Εκτός και ο βασικός αμυντικός Ογκιχάρα (11/1).

Όιτα Τρινίτα

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η νεοφώτιστη Οΐτα, η οποία επικράτησε 2-0 στην Ουράβα. Η εμφάνιση ήταν εξαιρετική και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι η αντίπαλος της αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Από το ξεκίνημα μπήκε δυνατά και μόλις στα πρώτα λεπτά έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, με τακουνάκι του Φουτζιμότο. Πάντως, ο Ιάπωνας επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 51’, με ωραία τελείωμα στο τετ α τετ. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 73’ ο Κομπαγιάσι, με «κεραυνό» έξω από την περιοχή, «σφράγισε» τους  τρεις βαθμούς. Την Τετάρτη νίκησε με 4-1 την αδύναμη Γκαϊναρέ και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου. Μακροχρόνια εκτός ο επιθετικός Ίσα (1/0).

Εκτίμηση

Με απουσίες στην άμυνα η Γιοκοχάμα, αλλά εντός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι αήττητη (5-3-0). Η Οΐτα επέστρεψε στις νίκες, όμως, βρήκε και τα έκανε με τους αναπληρωματικούς της Ουράβα. Δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, ωστόσο, με 1,91 στην meridianbet τους εμπιστευτούμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!