Sanfrecce Hiroshima Cerezo Osaka Ιαπωνία J-League

Χιροσίμα

Αντέδρασε εξαιρετική η Χιροσίμα στο ντέρμπι, κόντρα στην Κασίμα, φεύγοντας με το βαθμό από μία πολύ δύσκολη έδρα (2-2). Στάθηκε άτυχη στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπειτα από σουτ, που κόντραρε πάνω τον στόπερ Αράσι και «ξεγέλασε» τον γκολκίπερ Χαγιάσι. Απάντησε, με την κεφαλιά του Κασίβα στο 27’, όμως, στο 74’ δέχτηκε 2ο τέρμα, μετά από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας. Τελικά, σε «νεκρό» χρόνο, από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ιάπωνας εξτρέμ, με σουτ, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ψάχνει να βρει τα πατήματα της, μετά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των προηγούμενων εβδομάδων, που από την 1η θέση την έφερε στο -6 από την τριάδα. Την Τετάρτη νίκησε 4-0 την αδύναμη Οκινάουα και συνεχίζει στο Κύπελλο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή.

Τσερέζο Οσάκα

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Τσερέσο Οσάκα, η οποία πέρασε νικηφόρα 2-0 και από τη Σόναν. Στο 51’, ο Οκούνο πήρε το «ριμπάουντ» από δοκάρι, όπου κατέληξε η απευθείας σέντρα του Μιζουνούμα και στο 83’, ο Κιγιοτάκε, με δυνατό σουτ ,«σφράγισε» τους τρεις βαθμούς, που την έφεραν στο -4 από την πρώτα 3άδα. Δημιουργικά ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από νωρίς το «τρίποντο», ωστόσο, ήταν πολύ επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια. Κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά οι αντίπαλοι επιθετικοί ήταν εντελώς άστοχοι. Είχε τον χρόνο προκειμένου να προετοιμαστεί, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Χιροσίμα, καθώς ο αγώνας Κυπέλλου, με την αδύναμη Βακαγιάμα, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη. Xάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο φορ Τουκούρα (11/1), εκτός και ο πολύτιμος χαφ Σόουζα (9/1).

Εκτίμηση
Σε ανοδική πορεία τις τελευταίες βδομάδες η Τσερέσο, όμως, η Χιροσίμα έδειξε «σφυγμό» στο ντέρμπι με την Κασίμα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο, αφού αμφότερες βρίσκουν δίχτυα με ευκολία. Καλύτερα να κρατήσουμε το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!