Shimizu S-Pulse Vissel Kobe Ιαπωνία J-League

Σιμίζου

Η Σιμίζου θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τόσου, εντούτοις, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Χουάνγκ και Φουτάμι, ήταν σε κάκιστη μέρα και αναμενόμενα ηττήθηκε με 4-2. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 9’, όμως, απάντησε λίγο αργότερα, με τον έμπειρο επιθετικό Ντάγκλας, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση. Σχεδόν αμέσως, δέχτηκε δύο γκολ με κεφαλιές, από τον Φερνάντο Τόρες στη μικρή περιοχή και εκεί κρίθηκαν όλα. Μείωσε με την κεφαλιά του Ρενάτο στο 26’, ωστόσο, στο 65’, έπειτα από τραγική έξοδο του γκολκίπερ Νισίμπε, ήρθε και 4ο τέρμα. Μέχρι και τη λήξη, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ηταν η πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), ενώ την Τετάρτη νίκησε 1-0 την ερασιτεχνική Ναγκάνο, για το Κύπελλο. Θα λείψει για 2 μήνες ο βασικός γκολκίπερ Ροκούταν (10/0), ενώ παραμένει εκτός ο χαφ Ισίγκε (6/0).

Βίσσελ Κόμπε

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Κόμπε, μετά από την πρόσληψη του Τόρστεν Φινκ. Ναι μεν, για ένα ακόμα ματς, ήταν κάκιστη ανασταλτικά, αλλά ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τους Ινιέστα και Νταβίντ Βίγια, που έκαναν τη διαφορά, απέναντι στη Ναγκόγια (5-3 εντός). Στο 27’, ο Βίγια, με ωραία ατομική ενέργεια, άνοιξε το σκορ. Ισοφαρίστηκε για πρώτη φορά στο 58’. Προηγήθηκε 3-1, με τα δύο τέρματα του Ινιέστα, αρχικά στο 62’, με  εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και στο 69’, με πέναλτι. Τα στόπερ ήταν σε τραγική μέρα, εντούτοις στο 80’ πήρε ξανά κεφάλι, με το πέναλτι του Βίγια. (4-3) Στο 87’ ο Ογκάουα «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς. Την Τετάρτη, επιβλήθηκε 4-0 της Γκιραβάνζ και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου. Παραμένει εκτός ο Λούκας Ποντόλσκι (8/2).

Εκτίμηση
Ποιοτικά υπερέχει η Κόμπε, αλλά ανασταλτικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, για να τη στηρίξουμε. Η Σιμίζου έχει θέμα στη θέση του τερματοφύλακα και συνηθίζει να κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της. Σε χαμηλά επίπεδα προσφέρεται το over 2.5 για να το ποντάρουμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!