Μπουρλότο ταμείων με γεύση KATENATSIO!!!

0
695

Καλημέρα φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ. Καλή και ευλογημένη Κυριακή σε όλους με υγεία και ορέξεις ωραίων καταστάσεων σε όλους τους τομείς! Ανατινάξεις ταμείων είχαμε χθες στη στήλη μας με 31+ απόδοση συν ταμείο ημέρας και live. Όλα αυτά τα δελτία, μας γέμισαν τις “μπαταρίες” με 5.734,70€ κέρδος συμπεριλαμβάνοντας φυσικά και την “3+1” τακτική. Γενικά χθες ήταν ημέρα ταμείων με live από την χρυσή ομάδα των tipsters KATENATSIO. Η αποτύπωση των κόπων, όλων μας, δείχνει θετικά αποτελέσματα έχοντας πάντα υπόψη φυσικά και τα αρνητικά που άλλωστε συνθέτουν στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια που δίνουμε όλοι οι tipsters. KATENATSIO and the game continue… Σήμερα 27/10/2024 έχουμε αγώνες από Βέλγιο-1A Pro League, Γερμανία-3. Liga και Ισπανία-LaLiga. Προχωράμε πάντα με θετική ενέργεια καθώς το στοίχημα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν! Ladies and Gentlemen the miracles never stop…

Πάμε στο κουπόνι μας.

GOOD LUCK

Η Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ θα ανανεώσουν την αντιπαλότητά τους στην κορυφαία κατηγορία του Βελγίου μετά από αντίθετες πορείες στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα τους χωρίζει ένας βαθμός- η Κλαμπ Μπριζ είναι 18 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μία θέση μπροστά από την Άντερλεχτ. Ντέρμπι από τα λίγα όπου η “Μπλάου-Ζουάρτ” αντιμετωπίζει την “Πάαρς-Γουίτ”. Σε μια δύσκολη βραδιά στο Μιλάνο η Κλαμπ Μπριζ έχασε το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Ο Κιριάνι Σάμπε σκόραρε την παρηγοριά της στην ήττα με 3-1 στην αναμέτρηση για το Champions League. Πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος θα δώσουν στους γηπεδούχους την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουν εδώ. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις με την Άντερλεχτ, η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε. Η Άντερλεχτ είχε μια πιο γόνιμη βραδιά στην Ευρώπη, κερδίζοντας 2-0 στην έδρα της Λουντογκόρετς για το Europa League. Με αυτό τον τρόπο, ανέκαμψε από την ήττα με 2-1 από την Μπέερσοτ νωρίτερα στο πρωτάθλημα. Έρχεται σε αυτό το ματς σε αρκετά σταθερό έδαφος, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Άντερλεχτ έληξε με ήττα. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, θα ελπίζουν να βελτιώσουν το εκτός έδρας σερί τους, το οποίο γράφει μηδέν νίκες στις τρεις τελευταίες εξόδους. Επίσης, έχουν πετύχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες 12 συναντήσεις τους με την Κλαμπ Μπριζ. Αυτή η νίκη, τον Φεβρουάριο, ήρθε στο ίδιο γήπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O3.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024, στην 3. Liga θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Κότμπους και της Μόναχο 1860 στο Leag Energie Stadion (Stadion der Freundschaft). Η αναμέτρηση αυτή σηματοδοτεί τη δωδέκατη αγωνιστική και οι δύο ομάδες θα είναι πρόθυμες να εξασφαλίσουν πολύτιμους βαθμούς, καθώς ο ανταγωνισμός εντείνεται. Η Κότμπους μπαίνει σε αυτή την αναμέτρηση στην αξιέπαινη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές. Η μέχρι τώρα απόδοσή της περιλαμβάνει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με απολογισμό 26 γκολ και 14 γκολ παθητικό. Στον αντίποδα, η Μόναχο 1860 καταλαμβάνει τη δέκατη-τρίτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της. Ο απολογισμός της αποτελείται από τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με απολογισμό τερμάτων 16 υπέρ και 19 κατά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκτός έδρας απολογισμός της Μόναχο 1860 είναι ελπιδοφόρος, με τρεις νίκες και μόλις μία ήττα σε πέντε εξόδους. Αυτή η αναμέτρηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες στοχεύουν να σταθεροποιήσουν τη θέση τους στο πρωτάθλημα, ενώ το διακύβευμα είναι μεγάλο για την Κότμπους, η οποία θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας της. Η τελευταία απευθείας αναμέτρηση μεταξύ αυτών των ομάδων είχε ως αποτέλεσμα τη νίκη της Μόναχο 1860 με 2-1, υπογραμμίζοντας τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα αυτής της αντιπαλότητας. Με την Κότμπους να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας εξασφαλίσει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, θα πάει στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση στα ύψη ώστε να ξεπεράσει την αντίπαλό της. Αντίθετα, η Μόναχο 1860 έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρόσφατες εξόδους της, αναδεικνύοντας την αστάθειά της. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G & O3.5 (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν 4 γκολ και άνω στο παιχνίδι)

Στο Estadio Colliseum αναμένεται συνήθως μια αμφίρροπη αναμέτρηση και η σημερινή αναμέτρηση δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η γηπεδούχος Χετάφε έρχεται στην αναμέτρηση της Κυριακής μετά από διαδοχικές ισοπαλίες 1-1 εναντίον της Οσασούνα και της Βιγιαρεάλ αυτόν τον μήνα. Ενώ η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς είναι δύσκολο να νικηθεί – η Χετάφε έχασε μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της – η έλλειψη νικών παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα, με μόλις μία νίκη να έχει συγκεντρωθεί σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος που διεξήχθησαν φέτος. Αυτή τη στιγμή 16οι στην κατηγορία, οι «Azulones» έχουν μαζέψει μόλις εννέα βαθμούς και βρίσκονται μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρά την έλλειψη νικών, η Χετάφε παραμένει αήττητη στο Estadio Colliseum από τον Μάιο. Τα αποτελέσματα με χαμηλό σκορ έχουν γίνει ο κανόνας για τους γηπεδούχους, με κάτω από 2,5 γκολ να έχουν σημειωθεί σε όλα εκτός από ένα από τα δέκα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και άλλη μια κλειστή υπόθεση φαίνεται πιθανή απέναντι σε μια εκτός φόρμας Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται σε αυτό το ματς σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από τους γηπεδούχους, με μόλις έξι βαθμούς από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές τους. Ο προπονητής Ρουμπέν Μπαράχα, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση με την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας με 3-2 από τη Λας Πάλμας να αφήνει τη Βαλένθια στον πάτο της La Liga. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα/μορφή των δύο ομάδων θα πάμε με την επιλογή G/G (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.