Για ένα πόντο….. συνηθισμένα όμως τα βουνά απο τα χιόνια.

Καλησπέρα κύριοι. Αν κάποιοι δεν το είχαν συνηθίσει ακόμα μάλλον χθες το νιώσαμε όλοι πολύ καλά ότι επέστρεψε το ΝΒΑ, αφού οι ήττες για μόλις 1 πόντο φαίνεται να μας κυνηγάνε σε όλες τις σεζόν. Τι να πεις? Εμείς προφανώς φαίνεται οτι διαβάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια και πέφτουμε μέσα στις προβλέψεις μας, αλλά όταν δεν θέλει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πραγματικά, τουλάχιστον πήραμε τα μονά! Ειμαστε να όμως εδώ, ματσαρες έχουμε και σήμερα και εννοείται συνεχίζουμε no matter what.

Match date: 27-10-2024 / 00:00 DENVER NUGGETS VS LOS ANGELES CLIPPERS

Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την σεζόν οπότε καταλαβαίνετε οτι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Για ακόμα μια φορά οι Κλίπερς θα έχουν την απουσία του kawhi οπότε θα δώσουμε βάση στον Χάρντεν. Τώρα απο την άλλη πλευρά οι Νάγκετς δεν έχουν καμία απουσία, παίζουν στην έδρα τους και γι’αυτό δίνονται ως το μεγάλο φαβορί στοιχηματικά. Τώρα το μαρκάρισμα του Γιοκιτς θα είναι ο Zubac ο οποίος δεν θεωρώ να μπορεί να ανακόψει το τέρας των Νάγκετς όπως φάνηκε και στο παρελθόν.

Match date: 27-10-2024 / 02:00 DETROIT PISTONS VS BOSTON CELTICS

Δεν έχω να πω τίποτα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι Σέλτικς ξεκίνησαν δυνατά και προφανώς θέλουν να δώσουν μύνημα ότι πάνε για back 2 back. Μύνημα θέλει να δώσει και ο Τέιτουμ ο οποίος προφανώς θέλει να κλείσει στόματα με τις δυο εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε.

Match date: 27-10-2024 / 04:00 PHOENIX SUNS VS DALLAS MAVERICKS

Κλείνουμε με ντερμπαρα νωρίς τα ξημερώματα. Οι Σανς δέχθηκαν την ήττα χθες στο Λος Άντζελες και σήμερα μέσα στην έδρα τους θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, κάτι που δεν θα είναι εύκολο αφού έχουν απέναντι τους τους περσινους φιναλίστ. Χθες επιλέξαμε τον Ντουράντ και καλά κάναμε αφού μας πλήρωσε, σήμερα θα πάμε με τον Μπούκερ αφού πιστεύω τον βολεύει περισσότερο το ματσαρισμα, και απο την άλλη πλευρά πάμε με τον ένα και μοναδικό Ντονσιτς ο οποίος και στην πρεμιέρα έβαλε 28 πόντους, και έρχεται ξεκούραστος σήμερα αφού το Ντάλας δεν είχε παιχνίδι χθες.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!