Πάμε να σκοράρουμε στην Αγγλία

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο, εύχομαι καλό σαββατοκύριακο σε όλους με υγεία. Χθες ήμασταν πολύ κοντά στην επιβεβαίωση της τριάδας μας αλλά όπως και προχθές μόνο ένα σημείο μας πέταξε οπότε με τα δύο που πέρασαν πήραμε τα λεφτά μας πίσω και ένα μικρό κέρδος. Σήμερα θα πάμε στην αγαπημένη μας Αγγλία, σε τρία πολύ ωραία παιχνίδια.

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μπόρνμουθ στο Villa Park για την 9η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς, θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. Η Άστον Βίλα έχει καταγράψει σημαντικές νίκες, έχοντας τέσσερις νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες, με πρόσφατες επιτυχίες που δείχνουν τη σταθερή της φόρμα. Αντίθετα, η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς και προέρχεται από έκπληξη, καθώς κέρδισε την Άρσεναλ με 2-0. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, ωστόσο, δεν έχει αποδώσει καλά εκτός έδρας, έχοντας τρεις ήττες στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλο που η Βίλα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, η Μπόρνμουθ θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ενέργεια από τη νίκη επί της Άρσεναλ για να φέρει σε δύσκολη θέση τη γηπεδούχο ομάδα.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αμφίρροπο, με την Brentford να προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της και την Ipswich Town να επιδιώκει να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Η πίεση είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες, καθώς η Brentford θέλει να συνεχίσει τη θετική πορεία της, ενώ η Ipswich θέλει να αποδείξει την αξία της απέναντι σε μια ομάδα από τις πιο επικίνδυνες της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη 5-0 επί της Σπάρτα Πράγας για το Champions League, δείχνοντας την ισχυρή επιθετική της φόρμα και την αμυντική της σταθερότητα. Με παίκτες όπως ο Χάαλαντ και ο Φόντεν σε εξαιρετική κατάσταση, η Σίτι φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί τον εντός έδρας αγώνα για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να διεκδικήσει την κορυφή της βαθμολογίας.Από την άλλη, η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει προκλήσεις, έχοντας χάσει τα τελευταία της τρία παιχνίδια στην Premier League και βρισκόμενη κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Άγιοι» θα πρέπει να βρουν τρόπο να περιορίσουν την επιθετική ικανότητα της Σίτι, ενώ ο προπονητής Ράσελ Μάρτιν ελπίζει να βελτιώσει την αμυντική οργάνωση της ομάδας του, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.Οι πιθανότητες είναι υπέρ της Σίτι, καθώς έχει ισχυρή προϊστορία στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με τη Σαουθάμπτον, αλλά η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από το αν η Σαουθάμπτον μπορεί να αντέξει την πίεση και να περιορίσει το δυναμικό παιχνίδι των πρωταθλητών.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!